Arama Kurtarma Çalışmaları sürüyor.

Arama Kurtarma Çalışmaları sürüyor.

Manyas Gölünde Kaybolan Balıkçı'nın arama çalışmalarını sürdüren AFAD ekiplerinin 3 öğün iaşesi Gönen Kızılay'dan geldi.

Geçtiğimiz Pazar günü Manyas Gölünde kaybolan balıkçı Osman Arı'yı arama çalışmalarına katılan Aydın İHA Jandarma Asayiş Timi, Jandarma Asayiş komando Timi Balıkesir itfaiye ekibi (Bir Adet Bot, Bir Dalgıç ), sivil vatandaşlar, 5 adet Kayık, Balıkesir Afad Ekibi (Bir adet zodyak bot, dalgıç, su üstü arama ekibi, Bir kişilik dron ekibi, Bursa Afad ekibi, İzmir Afad ekibi (Üç Dalgıç, İz takip Köpeği,  İzmir İl Jandarma komutanlığından Bir SAK TİMİ ile arama ve kurtarmaya katılan ekipleri 4. gün aramalarını devam ettirirken ekiplerin imdadına Gönen Kızılay yetişti.

Gönen Öğretmen Evi Müdürü Bilal Ak, Gönen Kızılay Temsilciliği Başkanı Ömer Çivi tarafından ortak bir çalışma ile hazırlanan sahra ihaşesi, arama kurtarma ekiplerinin imdadına yetişti.

Kızılay ekibi, Göl havzasında konuşlanan arama kurtarma ekipleri için 3 öğün ihaşe temini sağlarken, havaların arama çalışmalarını kolaylaştıracak şekilde günlük, güneşlik olması ekip çalışmasının umudunu arttırdı.

Manyas gölü havzasında devam eden 4. gün çalışmalarını manyas Kaymakamı Koray Çelik'te yakından takip etti.

Kaymakam Koray Çelik, arama kurtarma ekiplerinin konuşlandığı Salur havzasına gelerek çalışmaları izlledi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı