Antrenmanda kemik sesleri

Antrenmanda kemik sesleri

Çok sıkı bir şekilde çalışmalarını sürdüren yeşil beyazlı ekipte oyuncuların hırsı zaman zaman üzücü sakatlıklara neden olabiliyor.

2013-2014 sezonu için çalışmalarını aralıksız sürdüren Gönen Belediyespor’da forma savaşı erken başladı. Dün yapılan yarı saha çift kale maçta bir hava topunda çarpışan Hasan ve kaleci Yusuf çalışmaya devam edemediler. Kulüp başkanı ve yöneticilerin de seyrettiği antrenmanda her iki oyuncu da hemen hastaneye götürüldü. Yusuf’un çekilen röntgeninde elinde çatlak oluştuğu tespit edilirken, Hasan’da ciddi bir sakatlığa rastlanmadı. 

Forvet arayışları sürüyor

Yapılan transferlerle oldukça kaliteli bir kadro oluşturan yeşil beyazlı yönetim takıma forvet takviyesi için arayışlarını sürdürüyor. Biri tecrübeli biri de genç olarak düşünülen ileri uç oyuncuları için daha önce yeşil beyazlı ekipte oynamış olan Bünyamin’in ismi de geçiyor. 



trübin
16.08.2013 01:34:51
Bir amatör seven olarak, bölgemizde futbol her geçen gün geriye gidiyor neden acaba, böyle yönetim anlayışı böyle teknik direktör olduğu sürece bölgede futbol 1 adım gitmez, bekleyeceğiz göreceğiz aaaaaa bu arada Bünyamin in Gönen Bel.spora geleceği falan yok bunu, yönetim yanlış bilgi vermesin Taraftara . . .

  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı