Anlamlı ziyaret

Anlamlı ziyaret

Şampiyonlar, Kaymakamlık Makamında

İstanbul´da yapılan U-14, U-16, U-18 ve U-20 Yaş Gruplarına ait Salon Atletizmi Türkiye Şampiyonaları yarışmalarından dönen Erdek Atletizm kulübü sporcuları Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık´ı makamında ziyaret etti.

/resimler/2018-2/8/2253526884330.jpg

İstanbul´daki şampiyonada 3 Türkiye Birinciliği, 7 Türkiye İkinciliği, 1 Türkiye Üçüncülüğü, 1 Türkiye Dördüncülüğü ve 1 de Türkiye Beşinciliği madalyası kazanan ?Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü? sporcuları Ekrem Çalık´ı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Erbil Camgöz´ü makamlarında ziyaret etti.

Önce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne giden şampiyon sporcular, burada Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz ile yarışmayı değerlendirip, sezon içerisindeki yapılacak olan yarışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

Ardından Kaymakamlık makamına giden Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü´nün sporcularına İlçe Milli Eğitim Müdürü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdem Eren´de eşlik etti.

Bu anlamlı ziyaretten memnun olan Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık; ?Ülkemizin geleceği olan gençlerimizin her zaman yanındayız, inanıyorum ki onlar bizleri, ülkemizi uluslararası arenada da temsil edeceklerdir. Kazanmış oldukları başarılar kolay elde edilebilecek başarılar değildir. Başta hocamız olmak üzere, bütün sporcularımızı kutluyorum.? dedi.



Anahtar Kelimeler: Anlamlı ziyaret
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı