Ankara`da, Erdek rüzgarı esti.

Ankara`da, Erdek rüzgarı esti.

Ankara`daki aday açıklama programına katılan MHP Erdek teşkilatı olumlu izlenimlerle döndü.

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Genel merkezi tarafından hazırlanan Büyükşehir Belediye Başkan Adayları açıklama programı Ankara`da gerçekleşti.

29 Eylül pazar günü Ankara Arena`da gerçekleşen tanıtım programına Balıkesir il Başkanlığı yanı sıra ilçe başkanlıklarıda hazır bulundu.

İlçelerden oluşan grupların içinde en hareketli ve en istikrarlı takılımla göze çarpan Erdek ilçe teşkilatı başta ilçe Başkanı Z.Haluk Nazlıoğlu`nun yanı sıra partisinin önde gelen isimlerinden Nevzat Yılmaz, İbrahim Zurnacı, Sertan Dülger, Ünal Ürenay, Vedat keskin, Turap Aktaş, Ergun Tükenmez, Emrullah Güvenen, Ömer Kaplan, Ekrem Yakar, Fatih Başar, Nihat Demren, Erdi ve Rıza Işık, katıldı.

Ankara`ya geceden hareket eden MHP Erdek ilçe Başkalığı sabahın seher vaktinde ulaştıkları Ankara`da  önce anıtkabir`i ardından Başbuğ Türkez`in kamrini ziyaret edip dualarını etmeleri ardından Arena daki tanıtım programına katıldılar.

MHP Erdek ilçe Başkanı Z.Haluk Nazlıoğlu, Parti genel merkezi nezdinde gerçekleştirilen aday tanıtım programında yaşanan heyecanın, Ankara Arena`dan teşkilatlar vasıtası ile tüm yurda dalga dalga yayıldığını, bu sinerjinin 30 Mart`taki seçimlerde yüce Türk halkının teveccühü ile partilerinin arzu ettikleri güce kavuşacağına inandığını söyledi.

Nazlıoğlu, gelinen noktada yaşanan olayların vatan bütünlüğünden taviz vermeyen Türk halkının, Milliyeti, Bayrağı, istiklali ve Ezanı noktasında taviz vermesinin sözkonusu olmuyacağını, bu noktada dik duruşu ile ulus bütünlüğünün çizgilerini belirleyen Milliyetçi hareket Partisinin daha iyi anlaşılmasına neden olacağını kaydetti.

MHP Erdek ilçe Başkanı Haluk Nazlıoğlu, Ankara-Arena sinerjisi ile döndükleri Erdek`te yeni çalışma takvimi belirleyerek ilçenin tüm köy, belde ve mahallelerinde ayak basmadık yer,  çalmadıkları kapı bırakmayacaklarını vurgulayarak, Kadın kolları ve gençlik teşkilatları ile bütünlük içinde bu programları uygulamaya koyacaklarını kaydetti.



  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı