Ana kademe eşleri ile kahvaltıda buluştu

Ana kademe eşleri ile kahvaltıda buluştu

AK Parti Kadın kolları başkanı ve Bandırma Belediye Meclis Üyesi Oya Yücel, parti ana kademe eşleri ile kahvaltıda buluştu.

Bandırma Belediye Meclis üyesi ve AK Parti ilçe kadın kolları başkanı Oya Yücel siyasi çalışmalarını ana kademe eşleri ile sabah kahvaltısında buluşması ile sürdürdü.

Öğretmen evindeki sabah kahvaltısına katılan ana kademe eşleri nazih daveti dolayısı ile Başkan Oya Yücel'e teşekkür ederken, Kahvaltıya katılarak ana kademe eşlerine seslendi

AK Parti  ilçe Başkanı Mehmet Doğan gelinen noktada il ve ilçe teşkilatları olarak en üst notada sürdürdükleri çalışmalar dolayısı ile ana kademete görev alan arkadaşlarının zaman zaman ev ve ailelerini ihmale neden olan çalışmalara katılmak durumunda kaldıklarını vurgulayarak, "Ailenin temal taşı olarak üstlendiğimiz siyasi misyon nedeni ile bizlere yardımcı olan siz eşlere sonsuz teşekkür ediyorum.. Kaldı ki, önümüzdeki süreçte 2 önemli seçim geçireceğiz.. gerek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, gerekse yerel seçimlerde siz değerli eşlerimize de büyük iş düşecektir.  Ben şimdiden bizlere olan katkılarınız dolayısı ile teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.



Anahtar Kelimeler: kademe eşleri kahvaltıda buluştu
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı