Amaç, ayağa taş değmesin

Amaç, ayağa taş değmesin

Erdek belediyesi kapsamlı sezon hazırlıklarını sürdürüyor

Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen sezon öncesi çevresel hazırlıklara hız veren Erdek belediyesi full tıme mesai ile yol ve çevre olumsuzluklarını tadilat programına aldı.

Tatil ve turizm'de cazibe merkezi Erdek'te toplumsal yaşamın beklentisi olarak programa alınıp %70'i tamamlanan doğal gaz çalışması sonrasında bozulan yollar, kış şartları ve gelen bahar ile bakım gerektiren park bahçeler, ağaçların budanması, ihtiyaç duyulan ortak şehir seslendirmesinde mesailer aralıksız sürüyor.

Erdek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ise başta pazar yerleri sosyal mesafe aralığı ve vatandaşların pazar alanına dezenfekte edilerek alınması yanı sıra vefa grubun olarak telefon ile ihtiyaç belirten vatandaşların beklentisini karşılıyor.

Erdek Belediyesi fen işleri Hükümet caddesi, Kurbağalı sahili, Neyyire& Sıtkı caddesi ve çay bahçeleri çevresi yanı sıra Düşler parkı bölgesinde mevcut fidanların bakımı, budanması ve kırılan-kuruyanların yerlerine yenilerinin dikilmesi için mesai veriyor.

Yine Belediye anons hatlarının bakım onarımı, eksik olan seslendirme hapörler montajlarında önemli yol kat edildi.

Tüm bunlara ek olarak sokak hayvanları barınağının kapatılarak barınakta bulunan hayvanların Büyükşehir tarafından alınarak barınağın kapatılması ardından Belediye Veterinerliği ekipleri sokaklarda yaşayan sokak hayvanlarının düzenli kontrolü ve yemlenmesini yapıyor.



Anahtar Kelimeler: ayağa değmesin
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli