Altyapı´dan yeni yol haritası

Altyapı´dan yeni yol haritası

Bölge futboluna hem hami, hemde Abi olacaklar

/resimler/2016-9/29/1900421674665.jpg

Bandırmaspor Alt Yapı Sorumlusu Ertunç İşbay:

"Biz Bandırmaspor´da Bandırmalı, Bigalı, Susurluklu, Manyaslı, Gönenli, Erdekli, Karacabeyli oyuncu sayısını arttırmak istiyoruz."

Bandırmaspor Alt Yapı Sorumlusu Ertunç İşbay Bordo-Beyazlı Kulübün Örnek Sanayi de bulunan antrenman tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

/resimler/2016-9/29/1902496520925.jpg

Toplantıya Kaleci antrenörü Bekir Sartan, U21 Antrenörü Ömer Faruk Ahlatlı, Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Eşref Erkekoğlu, U19 antrenörü Mustafa İzgi, Asistan antrenör Muhammet Aktaş da katıldı.

Toplantı´nın açılış konuşmasını yapan Bordo-Beyazlı kulübün alt yapı sorumlusu Ertunç İşbay, 8 yıldır içinde bulundukları alt yapının, gelenek ve göreneklerine bağlı, oynadıkları oyununun bedensel, fiziksel, ruhsal, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verebilecek, ailesine, kulübümüze ve Türk Futbolu´na katkıda bulunabilecek, temsil yeteneği gelişmiş, kültürlü, dürüst ve vicdan sahibi çocuklar yetiştirebilmek olduğunu söyledi.

İşbay, "Biz Güney Marmara´nın takımı olma yolunda projelerimizi geliştirme çabası içindeyiz. Bu amaç doğrultusunda ?Kazanmak için sahada her şeyini ortaya koyan ancak her şeyi yapmayan, oyunun ruhuna ve tüm unsurlarına (Teknik adamlar, rakip ve kendi takım arkadaşları, müsabaka hakemleri, görevlileri ve taraftarlar) saygı  gösteren, sadece 11:11 oynanan bir oyuna değil gelecekte çok daha büyük bir çemberin içinde olacakları hayatın kendisine hazırlanan, sporun evrensel boyutlardaki sevgi, kardeşlik ve temiz oyun ilkelerine bağlı, saygılı ve de kültürlü çocuklar olarak geleceğe uzanan  yolculukları sırasında gerekli eğitimi vererek, onları Bandırmasporumuza ve Türk Futbolu´na kazandırabilmeyi amaçlıyoruz. Biz Bandırmaspor´da Bandırmalı, Bigalı, Susurluklu,  Manyaslı, Gönenli, Erdekli, Karacabeyli oyuncu sayısını arttırmak istiyoruz." dedi.

Ertunç İşbay´´ Ayrıca tesis bakımından koşullarımız en kısa sürede uygun hale getirildiğinde diğer takımlarımız da Akademi Liglerine yer alma şansını yakalayacaklar ve çocuklarımız daha çağdaş bir düzeyde daha güçlü bir yarışma ve gelişme ortamı içinde geleceğe hazırlanacaklar´´ ifadesini kullandı.

İşbay, Bandırmaspor alt yapısının bugüne gelişinde emeği geçen yönetim kurulu arkadaşlarına da teşekkür edip şunları söyledi:

"Biz bu insanların hakkını ödeyemeyiz.  Bandırma´da bu iddialı çalışmaların, fedakarca yapılan çalışmaların farkında olmamız gerekiyor. İşadamları da alt yapıya desteklerini veriyor. Onların da haklarını teslim etmemiz lazım". 

Kaleci antrenörü Bekir Sartan, U21 Antrenörü Ömer Faruk Ahlatlı, Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Eşref Erkekoğlu,  U19 antrenörü Mustafa İzgi, Asistan antrenör Muhammet Aktaş da toplantıda kendi branşlarıyla ilgili çalışmaları anlattılar.

/resimler/2016-9/29/1903167615145.jpg



Gökhan KARADAMAK
30.09.2016 11:54:28
Sayın : Ertunç İŞBAY a bandırma ya katkılarından dolayı teşekkürü bir borç biliriz. Hem Bandırmaspor Hem 600 EVLER spor başarıdan başarıya koşuyor. 600 EVLER SPOR tarihinde ilk defa süper lige çıktı ve en büyük katkı ERTUNÇ İŞBAY dan . ALT YAPI ların her kategorisine katılarak tarihinde ilklere imza attı. BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Anahtar Kelimeler: Altyapı yeni haritası
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli