Altyapı Hocaları yetenekli futbolcuların arkasında durmalıdırlar..

Altyapı Hocaları yetenekli futbolcuların arkasında durmalıdırlar..

Altyapı Hocaları yetenekli futbolcuların arkasında durmalıdırlar..

 

"Bandırma´dan futbolcu yetişmez olur mu? Doğru teşhis, doğru antrenman ve üstyapı ile doğru ilişki Bandırma´yı futbolcu kaynağı haline getirebilir..."

"Alt yapı hocalarının iyi niyetli olduklarına inanıyorum... Ancak sporcunun yetişmesinde sadece iyi niyet yeterli olmayabilir..."

"Ne yazık ki ekonomik özgürlüğü olmayan liderlerin yaptırım gücüde o ölçü de zayıf oluyor..."

"Sevgili Takunyacıoğlu´na katılıyorum... Üstyapınız güçlü değilse, altyapıdan da bir şey bekleyemezsiniz... Sadece futbolu bilen hiçbir şey bilmiyor demektir... Günümüz hocaları içinde ne yazık ki kitap okuyanların sayısı oldukça az..."

"Altyapı hocaları üst yapıya iş olsun diye adam göndermemeli; gönderdikleri adamın da sonuna kadar arkasında durmalıdırlar..."



Hikmet YILMAZ
11.08.2015 10:37:48
´´Üst Yapınız Güçlü değilse ,alt yapıdanda bir şey bekleyemessiniz.´´bu söze şapka çıkartılır,saygı duyulur.Görevi devralan Bandırmaspor altyapı sorumluları ve Alt yapı hocalarını eleştirenlere okutulması gereken bir söz.Kulüplerin de köşelerine yazılması gereken bir yazı ;gerçekten üstad...

Hikmet Yılmaz
14.08.2015 22:49:15
üst yapı 5 senedir kafaya oynuyor. nasıl güçlü değil. Alt Yapı yöneticileri ve hocaları 20 yıldır çalışıyorlar çeşitli görevlerde ne yapmışlar ki şimdi yapsınlar. İstenmeyen adam onu bunu araya sokarak yönetime girmeden alt yapıdan sorumlu nasıl oluyor. Bandırmaspor imkanlarından faydalanıyorlar fakat en çok onlar bağırıyorlar başka bir amatör takıma gitsinler imkansızlıklardan 1 ayda kaçarlar hazır gençleri herkes ister şimdiye kadar hangi amatör takıma gidip altyapılarını kuvvetlendirmişler söyleyin Bandırmaspor adını kullanarak çalışmak çok kolay

  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false