ALTINOLUK`LU MUHTARLARDAN MHP'YE ZİYARET

ALTINOLUK`LU MUHTARLARDAN MHP





Edremit
ilçesi Altınoluk Beldesinin mahalle muhtarları Altınoluk MHP belde teşkilatını ziyaret etti.


Edremit ilçesi Altınoluk Beldesinin Şahindere Mahalle Muhtarı Neslihan Saklıca, İskele Mahalle Muhtarı Çiğdem Kıvanç ile Küçüksu Mahalle Muhtarı Aydın Türker MHP Altınoluk belde teşkilatını ziyaret etti.

Altınoluk MHP Belde Başkanı Abdurrahman Elma'nın bu gün muhtarlık yaptığım İskele Mahalle Muhtarlığını 10 yıl yaptığını, eski muhtar Abdurrahman Elma'nın yürüttüğü başarılı projelerini devam ettirdiğini açıklayan İskele Mahalle Muhtarı Çiğdem Kıvanç, muhtar arkadaşları ile birlikte diğer Sivil Toplum Kuruluşlarını da ziyaretlere devam edeceklerini söyledi.

İskele Mahalle Muhtarı Çiğdem Kıvanç ve diğer muhtar arkadaşlarımın çalışmalarını yakından takip ediyor ve başarılı çalışmalarından gurur duyuyorum diyen Altınoluk MHP Belde Başkanı Abdurrahman Elma, Altınoluk İskele Mahallesinde 10 yıl muhtarlık yaptım. İnsana hizmet etmek kadar kutsal bir görev yoktur. Din, dil, ırk ayrımı yapmadan insana, insan olduğu için değer verilmesi gerekiyor. Bende öyle yaptım ve çok sevildim” dedi.

Muhtar arkadaşlarının ziyareti nedeni ile memnuniyetini belirten ve Altınoluk'un ilçe olması için muhtarlara açık destek verdiğini açıklayan Başkan Elma, Yüce yaran Allah, insanı bütün mahlûklardan üstün yaratması açıkça bir sebep olup ihtiyaç sahibi her insana yardım edilmesi gerektiğini söyledi.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli