ALTINOLUK BELEDİYESİ EMITT`E HAZIR.

ALTINOLUK BELEDİYESİ EMITT`E HAZIR.

Edremit`in Altınoluk Belediyesi bu yıl 16. cısı düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) için hazırlıklarını tamamladı.




_____________________________/ Enver Dolgun-EDREMİT
Edremit`in Altınoluk Belediyesi bu yıl 16. cısı düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) için hazırlıklarını tamamladı.


Edremit`in Altınoluk Belediyesi bu yıl 16. cısı düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) için hazırlıklarını tamamladı ve Dünyanın her yerinden 60 ülke Türkiye`nin her bölgesinden 200 il ve belde 3 Bin 900 uluslararası katılıma Altınoluk Belediyesinin de katılacağı açıklandı.


Her yıl olduğu gibi bu yılda Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) katılacak olan Altınoluk Belediyesi, fuar için gerekli bütün hazırlıklarını tamamladığını açıklayan Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat, 09-13 Şubat 2012 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar alanında düzenlenen fuara Altınoluk Belediyesi de yerini alacağını ifade etti.

EMİTT Fuarı için bütün hazırlıkların sona erdiğini ve Altınoluk`u herkes tarafından bilinen, tercih edilen bir yer haline getirmek için sürekli çalıştıklarını ve tanıtım konusunda önemli bir araç olan fuarlara Altınoluk Belediyesi olarak sık sık katıldıkların belirten Başkan Hasan Özpolat, "EMITT, turizm ve seyahat fuarları arasında ilk sıralara yerleşmeyi başarmış bir fuardır. Birçok ülkeden katılımcılara sahip olan bu fuar, uluslar arası boyutta olması nedeni ile de bizler için önemli bir yere sahiptir. Biz de Altınoluk Belediyesi olarak geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da EMITT`e katılıyoruz. Fuar için bütün hazırlıklarımız sona erdi. Bu yıl 8b salonunda 841 nolu stantta sizlerle beraberiz. Herkesi standımızı ziyaret etmeye bekliyoruz" dedi.

Başkan Özpolat, Altınoluk`un dünyaca ünlü oksijeni, tarihi ve turistik yerleri ile tüm güzellikleri yanı sıra bölgenin misafirperverliğini de göstereceklerini söyledi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı