ALTINOLUK BAYAN VOLEYBOL TAKIMI LİGDE KALDI

ALTINOLUK BAYAN VOLEYBOL TAKIMI LİGDE KALDI

Türkiye Aroma Voleybol 2. Ligi A Gurubunda mücadele eden Altınoluk Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Ligde kalmayı garantiledi.


___________________/ENVER DOLGUN / EDREMİT

Altınoluk Belde Belediyesinin Türkiye Aroma Voleybol 2. Ligi A Gurubunda mücadele eden Altınoluk Belediyespor Bayan Voleybol Takımı konukettiği rakibi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kâğıtsporu 3–1 yenerek Ligdekalmayı garantiledi.
Rakibini net bir skorla yenenAltınoluk Belediye Spor Bayan Voleybol Takımı ve Kulüp yönetimi ile yemekte biraraya gelip başarı ve sevinçlerini Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat ilepaylaştılar.
Spora ve sporcuya olandesteğini her fırsatta gösteren Başkan Hasan Özpolat Altınoluk Belediyesiolarak sporun bütün dallarına desteğimiz her zaman tam. Spor Kulübü yönetimiile birlikte hedefimiz bütün branşlarda iyi dereceler alabilmek. Bugün Bayan Voleybol Takımımızın almış olduğu bu başarı bizleri hem mutlu etti hem desporcu gençlerimiz ve bizler için büyük bir motivasyon oldu. Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Altınoluk Belediyespor BayanVoleybol Takımı yeni sezonda Şampiyonluk için daha çok çalışacaklarının sözünüverip, kendilerine verilen bu nazik yemek daveti için Başkan Özpolat'a teşekkürettiler.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 19.1 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 20.2 ° / 8.5 ° false
  • Salı 19.4 ° / 8.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı