Alt yapı Ban Ban 3.Şampiyonluk için söz verdi.

Alt yapı Ban Ban 3.Şampiyonluk için söz verdi.

Altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ertunç İşbay ile akşam yemeğinde buluşan Bandırmaspor altyapısı yarın oynanacak Balıkesir Belediyespor maçı için bir araya geldi.






Başarılarıyla baş döndüren Bandırmaspor altyapısı bu akşam kendilerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Ertunç İşbay`ın konuğu oldular.


U-17 gençlerde Yarın Balıkesir`de oynanacak il şampiyonluğu ilk müsabakası öncesi tüm altyapıyı bir araya toplayan İşbay, U-15 ve U -19 lardan sonra U-17 gençlerinden de Şampiyonluk sözü aldı.

3 ayrı grupta oynanan U-17 Gençler liginde Marmara grubu Şampiyonu olan bandırmaspor, Körfez şampiyonu olan Edremitspor ile Merkez Şampiyonu olan Balıkesir belediyespor yarın başlayıp pazar günü sona erecek tek devre lig usulü karşılaşmalar ile Balıkesir İl Şampiyonu ve İl 2.sini belirleyecekler.

U-13, U-14, U-15,U-16, U-17 ve U-19 ların hazır bulunduğu  Ticaret Odası Oda restorant`ta verilen akşam yemeğinde konuşan U-17 kaptanı İbrahim Ak rakiplerini iyi tanıdıklarını U- 15 ve 19 lardan sonra il Şampiyonluğunu 3. kez Bandırmaya getirmeyi arzu ettiklerini söyledi.

Yemeğe katılan Antrenörler Faruk Ahlatlı ve Mustafa İzgi`de gelinen noktada Bandırmaspor`un alt yapı anlamındaki istikrarlı çabasının kent ve Gençlik adına büyük şans olduğunu ifade ettiler.


Altyapıdan sorumlu Bandırma yönetim kurulu üyesi Ertunç İşbay ise Türkiye deki birçok kulüpten daha üst noktadaki Bandırma`nın sportif yatırımlar noktasında fakir kaldığının altını çizerek her yıl nerede ise küçük bir ilçe düzeyinde nüfus artışı sağlayan Bandırma`da hala fiziki altyapı eksikliklerinin bulunmasının ifade edilemiyeceğini söyledi.

Bandırma`nın geleceğinin teminatı olan ve 6 kategoride faaliyet yürüten Bandırmaspor gençlerinin ileride muhtemel Bandırmaspor kadrosunda yer almamalarının sözkonusu dahi edilemeyeceğini belirterek, Gelecekte bu oyuncuları Bandırmaspor forması altında alkışlamanın en büyük kazanç olacağını söyledi.












hidayet ak
15.03.2012 20:27:00
İnşallah emeğinizin karşılığı başarınız olur,yolunuz açık olsun,

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli