Alkışlar size...

Alkışlar size...

Küçük afacan sadece sıkıştığı delikten kurtulmakla kalmadı... İtfaiyeci amcaları onu sahiplendi...

Küçük ve savunmasızdı... Açtı ve üşüyordu... Sığındığı marketin giderinden çıkamayınca cılız sesi ile insanoğlundan yardım istedi.. Sesi duyanlar çaba sarf etsede kurtarılması noktasından çözüm olmadılar. İtfaiye arandı...

Bandırma Kurtuluş Cad. Şok market giderinde mahsur kalan küçük Kedi yavrusu Bandırma Grup Amirliği ekiplerinin zorlu bir uğraş sonucu verdiği çaba ile hayata döndü.

Küçük afacan sadece sıkıştığı delikten kurtulmakla kalmadı... İtfaiyeci amcaları onu sahiplendi... Kurtarılarak hayada dönmesi ardından kurutma makinesi ile kurutularak yaşam direnci arttırılan küçük afacan, yaşına uygun mama ile doyurulunca hayat ona daha da yaşanılır oldu.

Bir kıvılcımın bacayı sarması sonrası "imdat" istenen itfaiye ekipleri çoğu kez arzu edilen "yangından mal" ve "can" kurtarmakta yetersiz kalsada, amacın önce can olduğunu bugün markez kanalizasyonundan kurtarılarak hayata döndürülen küçük Kedi yavrusu insanların içini ısıttı.

Bandırma Grup Amirliğince hem kurtarılan, hemde sahiplenilen küçük yavruya yönelik çabalarından dolayı kendilerini, kutlarız... Alkışlar Bandırma Grup Amirliği ekiplerine...



Anahtar Kelimeler: Alkışlar ...
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı