Alkışlar Başarılı Başkan Hasan Yalama ve Ekibine

Alkışlar Başarılı Başkan Hasan Yalama ve Ekibine

Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi 56. Genel Kurulunu Gerçekleştirdi



1957 yılında kurulan Gönen Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi dün yaptığı 56. Genel Kurul Toplantısı ile üyeleri ve çevre il ve ilçelerden gelen benzeri meslek kuruluşları ile çalışma alanları paralel olan resmi kurum yönetici ve çalışanlarını buluşturdu.


20 hizmet yılını çoktan aşan başkanlık süresi ile Hasan Yalama ve ekibinin hazırladığı genel kurul toplantısı ve konukların nazikçe ağırlanmış olmaları günün unutulmaz anılarından birkaçı olarak kayda geçti.

7 Nisan 2013 Pazar günü kendi sosyal tesislerinde gerçekleştirdiği toplantı ile camiasını bir araya getiren ve başarılı organizasyonuyla dayanışma örneği sergileyen Gönen Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi planlandığı gibi 12'de başladı. Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak ve Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'ın ayrı programları nedeniyle Gönen'de bulunmayışlarından gelemedikleri genel kurul toplantısı bazı üyelerin katılımda ısrarlı olmadıkları için heyecanlı ve coşkulu geçmesini engelledi.

Sarıköy Belediye Başkanı Ali Yeşildağ, Gönen Vergi Dairesi Müdürü Hasan Ahmet Erdal, Gönen Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürü Yusuf Hanefioğlu, Halk Bankası personeli, Gönenimizin çeşitli oda ve birlik başkanları ile üyeleri, esnaf ve sanatkarlar, çevre il ve ilçelerin benzer kuruluş yönetici ve üyeleri (Balya, Burhaniye, İvrindi, Susurluk, Dursunbey, Bigadiç, Erdek, Havran, Yenice, Gelibolu … vb) ile konukların katılımlarıyla doldurduğu salon sakin bir toplantıya ev sahipliği yaptı.

Balıkesir Bölge Birliği Başkanı ve Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Erol Ayvaz'ın divan heyeti başkanlığına seçilmesi ve divanın oluşumu sonrası toplantı gündem maddelerine geçildi. Tanınan ve beğenilen üslubuyla başarılı bir yönetim sergileyen Erol Ayvaz'ın salona hâkimiyeti gözlerden kaçmadı. Yönetim Kurulu raporunu Başkan Hasan Yalama'nın okuması ve salonu bilgilendirmesi sonrasında denetim kurulu raporu ve gelir gider tablosu üyelerin ve misafirlerin bilgisine sunuldu. Tüzük gereği ibra oylaması ardından önümüzdeki yılın bütçesinin detaylı ve anlaşılır sunumu Kooperatif personeli Mehmet Fenerci tarafından yapıldı. Kooperatif Müdürü Mustafa Erel'in gelen misafirleri onore eden hoş geldiniz konuşması herkesçe alkışlanması sırasında önceki yıllardaki benzeri toplantıların renkli ve aranan siması Halk Bankası Müdürü Yalçın Karataş'ın hissedilir eksikliği salonda burukluğa sebep oldu. Günün konuşmalarını Halk Banaksı Müdür Yardımcısı Hatice Tülbür ve Sarıköy Belediye Başkanı Ali Yeşildağ yaptılar ve duygu-düşüncelerini salonda bulunan katılımcılarla paylaştılar.

Gönen Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 56. Genel Kurul Toplantısının herkesin memnuniyeti beraberinde sona ermesiyle gelenekselleşen yemek ikramı ve katılımcıların tamamına hediye sunulması günün bir diğer mutlu dakikaları olarak hatıralarda yer etti.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli