Alkışlanacak davranış

Alkışlanacak davranış

Bosh Car ACV Servisine gelen tüm araçlar, istisnasız, ücretsiz, dezenfekte edilecek.

Bandırma Bosh Car Servisi ACV Otomotiv’e gelen bütün araçlar, istisnasız, ücretsiz, dezenfekte edilecek. Serviste ayrıca sağlık çalışanlarının araç bakımından işçilik ücreti alınmayacak.

Koronavirüsle mücadelede seferberlik ruhunun bütün şehri sardığı Bandırma’da, bir alkışlanacak harekette Bandırma Bosh Car Servisi ACV Otomotiv’den geldi. Servis, Çin'de ortaya çıktıktan sonra tüm dünyada etkisini gösteren hastalığa karşı verilen mücadeleye destek olmak için ücretsiz dezenfekte uygulaması başlattı. Saat 10.00 – 17.00 arasında, müşteri olsun ya da olmasın servise gelecek bütün araçlar Sağlık Bakanlığı onaylı dezenfektan ile ücretsiz dezenfekte edilecek. Serviste ayrıca Koronavirüs salgınına karşı gece gündüz demeden mücadele eden sağlık çalışanlarının araç bakımlarından ise işçilik ücreti alınmayacak.

ARAÇLAR ÜCRETSİZ DEZENFEKTE EDİLECEK

Ülke olarak çok zor günlerden geçtiklerinin altını çizen ACV Otomotiv’in kurucularından Ayberk Özcan, “Olağanüstü bir dönemle karşı karşıyayız. Hepimizin üzerine düşen görevler var. Sağlık çalışanlarının işini kolaylaştırmak için öncelikle evde kalmalıyız. Ancak bir yandan da üretim devam ediyor. Araçlarıyla işlerine gitmek zorunda kalanlar var. Kişisel temizliğimizin yanında virüse karşı kullandığımız araçların dezenfekte edilmesi çok önemli. Müşterimiz olsun olmasın servisimize gelen bütün araçları hiçbir ücret almadan dezenfekte edeceğiz.” dedi.



Anahtar Kelimeler: Alkışlanacak davranış
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false