ALGI MER AÇILDI

ALGI MER AÇILDI

İşitme cihazlarında, uygulama merkezi ALGI_MER açıldı.

İşitme cihazlarında uygulama merkez donatısına sahip ALGI MER açıldı.

Bandırmalı iş adamı Murat Taş tarafından Ordu caddesi 156 c de faaliyete geçen İşitme cihazları uygulama merkezi Büyükşehir Meclis üyesi Ozan Tüm tarafından açıldı.

Kalabalık bir davetli topluluğu nezdinde gerçekleşen açılışta konuşan Ozan Tüm, program yoğunluğu nedeni ile Başkan Dursun Mirza`nın katılamadığı ALGI MER`i hizmete açma görevi kendisine düştüğünü, teknolejik altyapıya sahip, kurumsal kimlik altında, işitme engelliler adına ``Sesler Dünyasına açılan kapı " olarak tanımlanan ALGI MER in başta iş adamı Murat Taş olmak üzere çalışanlara, ailesine ve Bandırma`ya hayırlı olmasını diledi.

İş Adamı Murat Taş ise "Duymak Özgürlüktür" felsefesinden hareketle hayata geçirdikleri uygulama merkezi ve işitme cihazları uygulama merkezi ALGI MER in sıradan bir satış mağazası olmanın ötesinde, uygun algılama cihazının tespit ve techisinde uzman kadro ile çalıştıklarını söyledi.

Açılış dolayısı ile çiçek bahçesine dönen ALGI MER`de daha sonra iş adamı Murat Taş tarafından uygulama merkezinin konum ve içeriği anlatılıp, katılımcı konuklara ikramda bulunuldu.



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı