Aksu,sonuçtan emin

Aksu,sonuçtan emin

Millet ittifakı adayı Yakup Aksu,"Marmara adalar bu kez kararını verdi." dedi.

Millet İttifakının CHP li Marmara Adalar Belediye Başkan Adayı Yakup Aksu, ilçe merkezindeki çalışmalarını Avşa´ya taşıdı.

/resimler/2019-3/5/0007051038921.jpg

Marmara Adalar çevresinin ulaşım BAŞBUĞ´u iş adamı Recep Mercan´ın gemisi bugün Millet İttifakını oluşturan CHP ve İYİ Parti teşkilatlarını Avşa´ya taşıdı.

/resimler/2019-3/5/0024392621832.jpg

Başbuğ´un Avşa´ya ulaştırdığı Millet İttifakı gönül yolcularını Avşa iskelesinde Aydın yöresi Zeybek ekibi karşıladı.

Son derece başarılı figürler ile Hem Marmara´dan gelenleri, hemde Avşa´da grubu karşılayan Avşalılara sıra dışı sunum gerçekleştiren Aydın yöresi folklor ekibi nefis gösterisi nedeni ile büyük alkış toplarken, Başkan adayı Yakup Aksu veraberinde İyi Parti İlçe Başkanı  Sezer Şen, CHP ilçe Başkanı Nevzat Başkan ve meclis üyesi adayları ile birlikte yeni dizayn edilen Avşa seçim bürosunun açılışını yaptılar.

/resimler/2019-3/5/0030352003809.jpg

Marmara Adalar Belediye Başkan adayı Yakup Aksu ve beraberindeki partililerin iskeleden seçim bürosuna yürüdükleri yol boyunca büyük ilgi görmeleri, alkış toplamaları Avşa´da siyaset adına sıra dışı bir gün yaşanmasına neden oldu.

/resimler/2019-3/5/0033385447150.jpg

Başkan adayı Yakup Aksu be beraberindeki partililerin açılış seronomisi ardından yerlerini aldıkları Avşa seçim bürosunda öncelikle aday olarak listede yer alan meclis üyeleri tanıtıldı.

/resimler/2019-3/5/0041494050746.jpg

Millet İttifakı Marmara belediye Başkan Adayı Yakup Aksu, Marmara´da belediye kapılarının sonuna dek açık olacağını, özellikle Avşa´dan 3 sorumlu meclis üyesi bulunduğunu, Avşa´yı yerinden yönetmek adına ne gerekiyorsa onun yapılacağını söyledi.

Aksu, Avşa´da olduğu gibi Saraylar´dan da sorumlu meclis üyeleri olduğunu, Marmara´da belde oldukları için kapanan Avşa ve Saraylar beldelerinin mağdur edilmemesi adına gereken hassasiyetin gösterileceğini söyledi.

Aksu, Adalarda yaşanan sıkıntıların başında yol ve eğitim bulunduğunu, özellikle evlatlarını okutmak üzere ana karadaki kentlere taşınmak zorunda kalan ailelerin beklentilerini karşılanması için Adalar´ı kalkınmada öncelikli yerler içine aldıracaklarını söyledi.

Adalar´da görev almak istemeyen kamu görevlilerin yaşam kalitesini arttırarak amacı ile bir takım çalışmaları olduğunu, öncelikle su ve elektrik faturalarında indirim sağlayacaklarını, Sağlık konusunda hasta nakli sorunu yaşandığını bunu için hasta nakil halikopter talebini hayata geçirmek istedilerini söyledi.

Avşa ve adalarda sokak hayvanları konusunda büyük sıkıntı yaşadıklarını, bunun  için Topağaç yolunda bir alanı yeni bir barınak yapılarak sokak hayvanları noktasındaki beklentiyi çözeceklerini söyledi.

Aksu, Avşa ve Yiğitlerde düğün salonu olmadığı için eğlence mekanlarında düğün yapılmak durumunda kalındığını, Avşa´da bu iki yerleşim alanı için çok amaçlı bir düğün salonu yapacakları sözünü verdi.

Avşa ve beraberinde turizm alanlarının yeniden düzenlenerek turizm´den hada fazla pay alabilmek adına yeni bir düzen getirmek istediklerini söyledi.

Aksu, Yardım sandığı konusunda da açıklama yaptı. Aksu 20 yıllık belediye meclis üyeliği yaptığını, kendisinin göreve gelmesi halinde işçi çıkartacağı söylentilerine yanıt olarak ise, Böyle asılsız dedikodulara itibar edilmemesini, aş-iş ve ekmekle oynanmıyacağını çok iyi bilen birisi olarak iş ve istihdamı arttırmak adına yeni projeleri hayata geçirmek istediklerini söyledi.

Aksu, temizlik konusunda da çok hassas olduklarını, göreve gelir gelmez ilk iş olarak temizlik konusunda mahalle ve sokak sakinleri ile birlikte hareket ederek sonuç almak istediklerini vurgulayarak gittikleri her yerde kendilerine inandıklarını, güvendiklerini bu güvene layık olabilmek adına gece gündüz çalışma sözü verdi.

/resimler/2019-3/5/0100415789217.jpg



Anahtar Kelimeler: Aksu sonuçtan emin
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı