Akşener geliyor.

Akşener geliyor.

Millet ittifakının halka açılan programları sürüyor. Hafta sonu Balıkesir'e gelen CHP lideri Kılçdaroğlu'ndan sonra 30 Temmuz C.tesi günü İYİ Parti lideri Meral Akşener Bandırma ve Susurluk'ta halkla buluşacak.

Millet ittifakının itici gücü İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener Bandırma ve Susurluk'ta halkla buluşacak. Akşener'in Balıkesir ziyaretine ilişkin olarak İYİ Parti Balıkesir il Başkanlığından yapılan açıklamada ;

"İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER, 30 Temmuz’da Balıkesir’de."

"Teşkilatlarımıza ‘Sıkmadık bir el, çalmadık bir kapı bırakmayacaksınız’ talimatı veren ve kendisi de ülkeyi baştan sona gezmek için sahaya inen, yorulmadan usanmadan vatandaşımızın dertlerini dinleyerek nefesi kesilmiş olan Türk Milletine nefes olmaya çalışan Sayın Meral AKŞENER 30 Temmuz’da Bandırma ve Susurluk ilçelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek.

Genel Başkanımız, sokağın nabzını tutuyor, halkımızdan aldığı güçle, halkımızın yanında durmaya devam ediyor, sokakta vatandaşın, gencin, kadının, mağdurun dertlerine ortak olurken esnafımızın sıkıntılarını, gözleri ışıldayan bakanlarımızın yönettiği ekonominin sokaktaki yansımalarını, ilk elden dinliyor.  Genel Başkanımız bu kötü ekonomi politikalarının şehrimizdeki yansımalarını da ‘Dert Defteri’ne ekleyecek.

Ülkesinin dertleriyle dertlenmeyi bilmeyen tüm siyasi partiler gibi tarihin çöplüğüne karışmasına sayılı günler kalan siyasi iktidar mensuplarının gözlerindeki ışıltı, GÜNEŞ doğduğunda yok olup gidecek. Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER’in Kuva-yi Milliye şehri olan Balıkesirimize gelecek olması tüm teşkilatımızda büyük bir heyecan ve mutluluk dalgası oluştururken gaflet ve dalalet içindeki makam sahiplerinin de konuyu yakından takip ettiklerinden hiç şüphemiz yok. ‘Dosta güven, düşmana korku salmak’ dedikleri şey tam da bu olsa gerek. Ülkemizin içine sokulduğu karanlığı aydınlığa kavuşturacak olan ‘GÜNEŞ’ doğdu. Ondandır telaşınız, ondandır korkunuz…

Gözlerimiz yolda, değişimin ANA GÜCÜ’ne #AzKaldı.

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyemiz, Genel Başkan Yardımıcımız ve Ankara Milletvekili, Seçim İşleri Başkanımız, TBMM Milli Eğitim Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi Sayın Dr. Şenol Sunat, 27 Temmuz saat 19:30 ’da Burhaniye 3. Kitap Fuarında, CHP Genel Başkan Yardımıcısı ve Çanakkale Milletvekili Sayın Muharrem Erkek ile Parlamenter Demokrasi Panelinde yer alacak. 28 Temmuz saat 14:00 ‘da ALGEM’de Teşkilatımızla, Seçim ve Seçim Güvenliği Toplantısında Sayın Dr. Şenol Sunat Başkanımız ile birlikte olacağız.

“Milletimiz müsterih olsun. Tek bir oyumuzun çalınmasına müsaade etmeyecek, gerekiyorsa o sandıkların üzerine yatacağız. Biz çok kararlıyız!” Dr. Şenol SUNAT / İYİ Parti Genel Başkan Yardımıcısı ve Ankara Milletvekili

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyemiz, Mersin Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Üyesi ve Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Türk Grubu Üyesi, Sayın Zeki Hakan Sıdalı, 29 Temmuz saat 21:45’te Burhaniye 3. Kitap Fuarında, CHP İzmir Milletvekili Sayın Murat Bakan ile İklim Krizi Panelinde yer alacak.

“ İklim krizi ciddi ve teferruatlı bir konu, bu böyle aspirinle geçiştirilecek bir mevzu değil. Ekonomi yetmedi ama iklim konusunda da bilimle kavga içerisindesiniz. Siz her ne kadar kabul etmeseniz de iklim krizi ülkemiz için majör problem, nokta.” Zeki Hakan Sıdalı / İYİ Parti Mersin Milletvekili

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyemiz, Genel Başkan Yardımıcımız ve Sakarya Milletvekili, Mali İşler Başkanımız, Sayın Ümit Dikbayır ile 29 Temmuz’da, Balıkesir Teşkilatımızla Genel Başkanımız için yapılan hazırlıklarımızı gözden geçireceğiz.

Yine 30 Temmuz Cumartesi İYİ Parti Ekonomi Politikları Başkanımız Sayın Prof. Dr. Bilge Yılmaz ve Kalkınma Politikaları Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ümit Özlale, İl Başkan Yardımcılarımız Mehmet Çalık ve Günay Türküsev ile Genel Başkanımız esnaflarımızı ziyaret ederken, STK’larımıza ziyarette bulunacaklar.

Yoğun bir hafta İYİ Parti Balıkesir Teşkilatlarımızı bekliyor, kimseyi mahçup etmeyelim, kimseye de mahçup olmayalım inşallah.

Kıymetli Balıkesir Halkımızın ve Değerli Basın Mensuplarımızın bilgilerine sunulur.

                                                                                                     ÖZLEM URAL
                                                                                      İYİ PARTİ BALIKESİR İL BAŞKANI



Anahtar Kelimeler: Akşener geliyor.
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı