AKP`den kahvaltılı toplantı.

AKP`den kahvaltılı toplantı.

AKP Bandırma İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu açıklaması ``Bandırma ve yöresindeki yatırımların takipçisiyiz``





Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) Bandırma İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu, Bandırma ve yöresindeki yatırımların takipçisi olduklarını belirtti.

Kasapoğlu, Kristal Cafe'de düzenlediği basın toplantısında, şu bilgiyi verdi:


``2012 yılında, Balıkesir ve ilçelerine öğrenci yurtları yapılacak. Balıkesir merkeze 1000, Ayvalık'a 300, Bandırma'ya 500, Burhaniye'ye 300, Gönen'e ise 350 kişilik öğrenci yurtlarının ihaleleri 4 ayda gerçekleştirilip, yurtların yapımları 8 ayda tamamlanacak. Bu arada, Balıkesir'deki Ali Hikmet Paşa Tesisleri'ndeki bir sahanın daha sentetik çim ve yanına hakem ve soyunma odaları yapımı sağlanacak.''

Kasapoğlu, Bandırma Belediyesi'nin her çeşit çalışmalarını yakından izlediklerini, doğru işlerin yanında olup, yanlış gördükleri işleri eleştirmeyi sürdüreceklerini vurgularken, ``Örneğin, şu anda belediyenin, mahallelere yaptığı parke taşlara teşekkür ediyoruz. Ancak belediyemizin gerekli altyapıya dikkat etmeden yaptığı asfaltlar, bir yıl içinde bozuldu''diye konuştu.






Bandırma 10,5
3.03.2012 00:21:47
Sizler sanırım Bandırma`da kaybettikçe kaybetmeye devam edecek buna mahkum olacaksınız. Bandırmaspor`un yapmaya çalıştığı tesisler bir türlü sonuca varmamışken, Balıkesir`deki AHP tesislerinden bahsediyorsunuz. AKP`nin Bandırma`dan oy alamama sıkıntısı sizleri Balıkesir`e mi yöneltti anlayamadım.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli