AKP`den basın açıklaması

AKP`den basın açıklaması

AKP ilçe başkanı Eşref Kasapoğlu yayınladığı basın bildirisinde Belediye`nin, Bandırmaspor`un kaynaklarını kısıtladığını iddia etti.



AK Parti: yerel yönetime bu nasıl destek?


AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Ticaret Odasının karşısında bulunan otoparkın Bandırmaspor'dan alınmasına tepki gösterildi.

Uygulamayla birlikte Bandırmaspor'un gelir kaynaklarında ciddi azalmaların olacağına dikkat çekilen açıklamada, Sedat Pekel ve ekibinin Bandırmaspor'a yönelik olumsuz tutum ve davranışlarından biran önce vazgeçmesi gerektiğinin altı çizildi.

Dam yollarına var stadyuma yok

Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur'un her zaman Bandırmaspor'un yanında olduk” şeklindeki açıklamalarının ise gerçek dışı olduğunun vurgulandığıaçıklama da Sedat Pekel ve ekibi iddia edildiği gibi bu güne kadar Bandırmaspor yanında olmamıştır. Bandırmaspor'un önemli gelir kaynaklarıarasında bulunan Cinçukuru Otoparkını boşaltması için kulübe tebligat yollayan mevcut yerel yönetimdir. Dönemin Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin görev yaptığı süre içerisinde stadyumun etrafında çevre düzenlemesi yapılması konusunda defalarca Başkan Yardımcısı Ozan Onur ile görüşmesine rağmen bu güne kadar yerel yönetim tarafından somut bir çalışma yapılmamıştır. Mevcut yerel yönetim Manyas'ın dam yollarına gösterdiği hassasiyeti Bandırma Şehir Stadyumunun çevresindeki düzenlemeler için göstermemiştir”denildi.

-Bu güne kadar aklınız neredeydi?

Bu güne kadar Batı Garajıyla ilgili hiçbir şey yapmayan yerel yönetimin Bandırmaspor Kulübü tarafından işletilen otoparkları köy minibüslerine tahsis ederek adeta Ticaret Odası seçimlerini kazanan ve aynı zamanda kulüp başkanı olan Mehmet Kılkışlı ve ekibine yönelik rövanşist bir tutum sergilediğinin dile getirildiği açıklamada, yerel yönetimden biran önce Bandırmaspor'a yönelik olumsuz tutum ve uygulmalarından bir an önce vazgeçmesi istendi.





selçuk özen
24.05.2013 05:29:05
bence çok doğru tespitler. Yıllardır 600 evlere ford tarafından gelirken karşı yöne giriş için ışıklı kavşak istedik bi sonuç çıkmadı. Niye 600 evler ve çevresine gerekli hizmetler yapılmıyor. Ticaret lisesinin önüne kavşak yapıldı. Ama gerçekten ihtiyaç olan 600 evlere yapılmadı. Ana yollar dar, ışıklı yaya geçit-kavşak yok. Ancak Akp gelirse 600 evler ışıklı kavşağına kavuşur.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli