AKP de buzlar çözüldü.

AKP de buzlar çözüldü.

Öztaylan`ın yanında dönemin meclis üyesi Ahmet Edin`i yumruklamıştı. Bugün törenle AKP ye üye kaydedildi.






AKP ilçe teşkilatından yapılan açıklamada Mirap AŞ yöneticilerinden Ramazan Yaşar`ın beraberindeki çalışanlar ile birlikte AKP ye üye kaydını yaptırdığı bildirildi.

Bilindiği üzere Mirap AŞ yöneticilerinden Ramazan Yaşar, Milletvekili M.Cemal Öztaylan`ın Belediye başkanı, Bandırmaspor başkan yardımcısı Ahmet Edin`in AKP Belediye meclis üyesi olduğu süreçte yaşanan hoşgörüsüz olayda,  Bandırmaspor`un maça çıktığı anda Şeref tribününde  protokol önünde Ahmet Edin`i yumruklamıştı.

AKP ilçe teşkilatı aradan geçen 3 yıl sonra Ramazan Yaşar ile ilişkilerinde aşama kaydetmiş ve bugün yeni yönetim tarafından beyaz bir sayfa açılarak Mirap AŞ ile aradaki buzlar çözülmüş oldu.


AK Parti'ye toplu katılımlar                            .


Bandırma'da faaliyet gösteren Mirap AŞ yöneticilerinden Ramazan Yaşar ve beraberindeki 11 kişi düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı. Yaşar ve 11 kişinin rozetini AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan tarafından takıldı.

Katılım töreninde konuşan AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu, Mirap AŞ yöneticilerinden Ramazan Yaşar ve beraberindeki 11 kişiyi partimizde görmekten memnuniyet duydum. Her iki kişiden birinin oyunu alan partimizin kapıları ülkesine ve bulunduğu coğrafyaya hizmet etmek isteyen herkese açtık. Yeni katılımlarla partimiz güçüne güç katmıştır. Önümüzdeki günlerde partimize yeni katılımlar olacaktır. Bunu düzenleyeceğimiz katılım törenleriyle kamuoyuyla paylaşacağız”dedi.  Ülke siyasi tarihi incelendiğinden koalisyon hükümetlerinin ülkeye istenilen oranda katkısının bulunmadığına dikkat çeken Kasapoğlu Allah ülkemize bir daha koalisyon hükümetleri dönemi yaşatmasın. Tek başına iktidar olan AK Parti döneminde ülkemiz büyüdü ve büyümeyede devam edecektir”diye konuştu.

-Çoğu gitti azı kaldı,..

Kasapoğlu devamında şunları söyledi İktidarımız döneminde ilçeye 50 yılda yapılmayan yatırımlar yapılmıştır. 2014 yılında yapılacak yerel seçimleri kazanarak hizmetlerimiz kaldığı yerden devam edecektir. İktidarımız döneminde yapmış olduğumuz hizmetleri eleştirenler şimdi bu gün bizim yapmış olduğumuz alt yapı vb hizmetlerin bakımını bile yapamıyorlar. İlçe sakinleri sabırlı olsunlar çoğu gitti,azı kaldı. AK Parti iktidarında Bandırma hak ettiği hizmetleri alacaktır”









Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli