Akhisar`da Balıkesirliler gecesi

Akhisar`da Balıkesirliler gecesi

Akhisar`da dernek çatısı altında bir araya gelen Balıkesirliler iftarda buluştular





Akhisar`da yaşayan Balıkesirlilerin kurduğu dernek soyal ve dayanışma faaliyetlerini sürdürüyor.

Akhisar Balıkesirliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Denetleme Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Mahalle, Kasaba ve Köy Temsilcileri ile birlikte yine Balıkesirli olan İş Adamı Şaban Taşkıran'a ait Gülbeyaz-ı Ziyafet' de İftar Yemeğinde buluştular.


Yemekte kısa bir konuşma yapan Dernek Başkanımız Mustafa Dağlar Değerli arkadaşlarım İftar yemeğimize hoş geldiniz. Bu yıl kongre, açılış, üye çalışmaları, ziyaretler, gözleme günleri, Ramazanda yardım paketleri dağıtımı derken oldukça yoğun geçen sürenin sonunda hep birlikte böylesine güzel bir restaurantta İftar yapalım dedik. Bu mübarek Ramazan ayında huzurun, sağlığın, kardeşliğin Vatanımızın üzerinden hiç eksik olmamasını Yüce Allah'ımızdan niyaz ederim. Bu akşam aramızda olan herkese teşekkür eder, herkesin yaklaşmakta olan Kadir gecesi ve Ramazan Bayramının mübarek olmasını dilerim.`` dedi.

İftar yemeğine Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ve Üyeleri Önder Karabodur, Adnan Can, Ahmet Aydın, Engin Karabodur, Lütfullah Akbaş, Mehmet Ali Eryılmaz, Perihan Deniz, Coşkun Karadaş, Cafer Gülışık, Mehmet Çakır, Kadın Kolları Başkanı Fadime Gürbüz, Yardımcıları Fadime Gümüş Yılmaz, Şule Çelik, Gençlik Kolları Başkanı Erol Gümüş, Yardımcıları Muhammer Uçar ve Mücahit Tutal'da katıldı.








erol gümüş
13.08.2012 02:19:57
Akhisar Balıkesirliler Derneği olarak Akhisar`da yaşayan Balıkesirli hemşehrilerimizin yanında olmaktan gurur duyuyoruz.Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz Kadın kolları başkanımız ve Gençlik kolları başkanımız her zaman yanızda olduğunu bilmenizi isterim. Erol GÜMÜŞ (Gençlik kolları başkanı )

Ömer Şen
13.08.2012 09:52:52
Arkadaşları kutluyorum Balıkesirin adını oralardada duyurdukları için.Allah kabul etsin. Bandırma Manşetide bu tür haberleri yayınladığı içinde ayrıca tebrik ederim...

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli