Akçay CHP`den Depremzedelere Destek

Akçay CHP`den Depremzedelere Destek

Edremit ilçesine bağlı Akçay Beldesi Cumhuriyet Halk Partisi Akçay Belde Örgütünce ile toplanan giyim yardımları Akçay DDY Tesisleri`nde kalan depremzede yurttaşlara teslim edildi.





_____________________/ Enver DOLGUN - EDREMİT

Edremit ilçesine bağlı Akçay Beldesi Cumhuriyet Halk Partisi Akçay Belde Örgütünce ile toplanan giyim yardımları Akçay DDY Tesisleri`nde kalan depremzede yurttaşlara
teslim edildi.
Balıkesir`in Edremit ilçesine bağlı Akçay Beldesi Cumhuriyet Halk Partisi Akçay Belde Örgütünce ile toplanan giyim yardımları Akçay DDY Tesisleri`nde kalan depremzede yurttaşlara teslim edildi. Cumhuriyet Halk Partisi Akçay Belde Örgütü ve tarafından Kadın Kolları öncülüğünde Van`da meydana gelen depremde zarar gören yurttaşlar için yardım kampanyası düzenlendi. Kadın Kolları Başkanı Semra Esen ve yönetim kurulu üyeleri DDY Tesisleri`ni ziyaret ederek kampanyada toplanan kıyafetler ve çocuk bezlerini yetkililere teslimettiler 
"Yaşanan felaket ulus olarak hepimizi derinden üzdü. Vanlı konuklarımıza küçükte olsa katkı sağlayabildiysek ne mutlu bizlere diyen CHP Akçay Belde Başkanı Atakan Yüksel, "Van ilinde meydana gelen deprem felaketinin ulus olarak hepimizi derinden üzmüştür.
Depremde
zarar gören ve şu anda beldemizde ki DDY tesislerinde kalan yurttaşlarımıza destek olabilmek için Kadın Kollarımızın öncülüğünde yardım kampanyası düzenledik.
Toplanan kıyafet, çocuk bezlerinin yanı
sıra küçükler içinde süt temin ederek Kaymakamlık yetkilerine teslim ettik. Yaşanan felaketten sonra beldemizde konuğumuz olan yurttaşlarımıza küçükte olsa yardımcı olabildiysek ne mutlu bizlere" dedi. 









Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false