AK Partide ilk adaylık açıklaması

AK Partide ilk adaylık açıklaması

Meclis Üyesi Bankacı Oya Yücel, 31 Mart mahalli seçimleri için partisinden Belediye Başkan adaylığını açıklıyor.

Meclis Üyesi Bankacı Oya Yücel, 31 Mart mahalli seçimleri için partisinden Belediye Başkan adaylığını açıklıyor.

Bandırma Belediye Meclis üyesi ve AK Parti Kadın kolları başkanı Oya Yücel, 31 Mart Mahalli seçimleri için AK Partiden Belediye Başkanı adat adaylığını açıklıyor.

Eğitimci iş insanı Hakan Yücel’in eşi olan Oya Yücel aileden gelen siyasi bir geçmişe sahip. Manyas Kırsal Hacıyakup Mahallesinde 25 yıl Muhtarlık, Manyas Ziraat Odasında 25 yıl Yönetim kurulu başkan vekilliği görevini üstlenen ve aynı zamanda AK Parti Manyas kurucu yönetim kurulu üyesi 15 yıl yönetim kurulu üyeliğinde bulunan Ömer Faruk Kaya’nın kızı olan Bankacı Oya Yücel eğitim yaşanı ardından Bandırma çeşitli Bankalarda görev yaptı. 

Ardından aday olduğu Paşakent Mahallesinde 3 dönem muhtarlık görevinde bulundu.  Oya Yücel aynı zamanda Bandırma’nın ilk kadın muhtarı olma unvanına sahip.

2019 Mahalli seçimlerinde AK Partiden Belediye Meclis üyesi olan Oya Yücel, gerek Meclis üyeliği, gerekse partisi tarafından seçildiği Kadın Kolları başkanlığını görevini sosyal yapısıyla uyumlu içinde sürdürmesi ile tanıyor.

Oya Yücel, 14 Kasım Salı Günü saat: 14.oo te AK Parti ilçe Başkanlığında gerçekleştireceği basın toplantısı ile 31 Mart için Bandırma Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayacak.



Anahtar Kelimeler: Partide adaylık açıklaması
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı