AK Parti saha çalışmasını başlattı

AK Parti saha çalışmasını başlattı

AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, 8 Ekim Cumhurbaşkanı Mitingi teşekkürü için geldiği Bandırma'da sandık görevlilerine seslendi, "Saha çalışmalarımız başladı."

AK Parti ilçe başkanlığı Santral kültür merkezinde gerçekleştirdiği sandık görevlileri ile İl Başkanlığı buluşmasında 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için start verildi.

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan'ın açılış konuşması ardından söz alan İl Başkanı Ekrem Başaran 8 Ekimde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan mitinginde sağlanan başarıdan dolayı ilçe ilçe dolaşarak teşekkür ziyareti ve gün gün yaklaşan 2023 seçimleri için saha çalışmalarını başlattıklarını açıkladı.

Başaran,  önlerinde beş aylık bir süre bulunduğunu bunun 2 aynın seçim çalışması şeklinde geçeceği var sayılarak öndeki3-4 ay sıkı bir saha çalışması ile seçimlerin galibi olarak kutlama yapmak istediklerini söyledi.

Başaran ayrıca 31 Aralık'a kadar mahalle, mahalle dolaşarak üye kaydı gerçekleştireceklerinin, bu anlamda ilçe yönetimleri, kadın kolları, gençlik kolları tün ana kademelerin görevli olduğu üye yazılımının önemine değinerek 10 milyon dolayında kayıtlı üyesi bulunan AK partinin 31 Aralık'a kadar yapacağı üye kayıtlarının kayıtlara geçeceğini, yıl başından itibaren YSK tarafından ilan edilmesi beklenen üye sayılarının genel seçim öncesi büyük önem arz ettiğini vurguladı.

Gerçekleşen anketlerde anlaşılacağı üzere seçimleri kazanan partinin kendileri olacağına işaret ederek, bu anlamda  oluşturulmak istenen algı operasyonlarına itibar edilmemesini istedi.



Anahtar Kelimeler: Parti çalışmasını başlattı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı