AK Parti Mehmet Doğan ile yola devam

AK Parti Mehmet Doğan ile yola devam

Tek liste ile yapılan seçimde mevcut AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan delegelerin güven oyunu alarak tekrar ilçe başkanı seçildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bandırma İlçe Teşkilatının 7. Olağan Kongresi Grand Asya Otel’de gerçekleşti. Tek liste ile yapılan seçimde mevcut AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan delegelerin güvenoyunu alarak tekrar ilçe başkanı seçildi.

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Kongreye Balıkesir AK Parti İl Başkanı Başaran Milletvekiller, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, Belgin Uygur, Mutlu Aydemir, Balıkesir Büyüşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz çevre ilçelerin ilçe ve belediye başkanları katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan,  AK Parti olarak büyük ve güçlü bir aile olduklarına vurgu yaparak şunları aktardı:

“Partimiz 19 yıllık iktidarında, her türlü muhtıra ve darbe girişimleri karşısında, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, dik duruş sergilemiş ve demokrasi dışı girişimleri milletimizle birlikte bertaraf etmiştir.

Artık hem sahada hem de masada oyuncu değil, oyun kuran ve sonuçlandıran güçlü bir Türkiye var. İşte bizde burada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı en iyi şekilde temsil ederek devir aldığımız bu bayrağı daha ileri taşımak arzusu ile hep birlikte bu yola çıkıyoruz.

Birlik ve beraberlik, tevazu ve samimiyet, istişare ve katılımcı siyaset anlayışıyla bu kutlu davaya sahip çıktık; çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

Mehmet Doğan ‘ın tek aday olarak katıldığı listenin delegelerden olur almasıyla yönetim kurulu asil üyeliklerine şu isimler seçildi:

Ali Kanarlıoğlu, Abdullah Arvas, Barış Bilici, Cumhur Geçici, Ersin Dal, Elif Yüzbaşı, Fatih Tanbatar, Göktuğ İkizoğlu, Gülnihal Özen, Gündüz Oğuz, Göksel Karlahan, Hakan Özgür, Halil Çakır, Halil Özümüt, Hasan İşgörener, Hüseyin Kaplan, Hüseyin Kuyucu, Kayhan İpek, Metin Şener, Mücahit İnce, Raif Çizmelioğlu, Sezai Alkan, Şevket Atalay, Tunç Ali Özdemir, Ümit Tunç, Yavuz Kılıç, Yılmaz Özdemir, Yücel Başaran ve Zeynep Özgün   /Ahmet PESEN/



Anahtar Kelimeler: Parti Mehmet Doğan devam
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı