AK Parti Kadın Kolları’ndan Bandırmaspor’a baklavalı ziyaret

AK Parti Kadın Kolları’ndan Bandırmaspor’a baklavalı ziyaret

AK Parti Bandırma İlçe Kadın Kolları, Bandırmaspor’lu futbolculara baklava ikram etti.

AK Parti Bandırma İlçe Kadın Kolları, Bandırmaspor’lu futbolculara baklava ikram etti.

Kadın Kolları Başkanı Oya Yücel ve yönetim kurulu üyeleri, bordo-beyazlı takımın antrenmanının ardından futbolcularla bir araya geldiler. Yücel, futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, “Sizlerin başarılarınızla gurur duyuyoruz. Göztepe maçında da sizlerden galibiyet bekliyoruz” dedi.

Bandırma AK Parti Kadın kolları Başkanı Oya Yücel, TFF 1. Ligde mücadele eden Bandırmaspor oyuncularını antrenman yaptıkları sahada ziyaret ederek başarı diledi.

Bandırma AK Parti Kadın kolları Başkanı Oya Yücel, TFF 1.Ligde mücadele eden Bandırmaspor oyuncularını antrenman yaptıkları sahada ziyaret ederek başarı diledi.

 Başkan Yücel tarafından teknik heyet ve futbolculara baklava ikramında bulunuldu.

Başkan Yücel yaptığı açıklamada; “Takımımızın 1. ligde 4. Sezonu birçok il takımının gelemediği noktada biz bir ilçe takımı olarak süper ligle beraber kırk takımdan biriyiz değerli yöneticilerimizin büyük özverisiyle geldiğimiz noktada kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.

Teknik ekip ve sporcularımızla yeni bir sezona iyi bir giriş yaptık inşallah İzmir deplasmanında da kendilerine başarılar diliyoruz her sene üstüne koyarak ilerlediğimiz mücadelede sezonun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Tabiî ki süper lig tüm Bandırma lıların beklentisi buna inancımız tam Bizde bandırmamızın bir sivil toplum kuruluşu olarak her zaman takımızın yanındayız.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı