AK Parti adaylarını tanıttı

AK Parti adaylarını tanıttı

20 ilçenin AK Partili belediye başkan adayları vatandaşın karşısına çıkıp “Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin Hazırız, Kararlıyız” mesajı verdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılında yaktığı meşale; ışığıyla, ateşiyle, enerjisiyle tüm Türkiye’de olduğu gibi Balıkesir’de de dört bucağa yayıldı. 

İşte O meşaleyi Balıkesir’de gururla dalgalandıracak 20 ilçenin AK Partili belediye başkan adayları vatandaşın karşısına çıkıp “Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin Hazırız, Kararlıyız” mesajı verdi.


AK Parti İl Başkanlığı bugün Kurtdereli Spor Salonu’nda ‘AK Parti Balıkesir Aday Tanıtım Toplantısı’ düzenledi. 20 ilçe için belirlenen adaylar tek tek tanıtıldı. Tanıtım toplantısına; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, MHP İl Başkanı Niyazi Tunç, Ak kadrolar ve yüzlerce vatandaş katıldı.

MEHMET AYDEMİR: 20 İLÇEDE SEÇİME DİMDİK HAZIRIZ
Balıkesir için yeni bir hikaye yazma zamanı diyerek sözlerine başlayan AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesiyle insan ve hizmet odaklı AK Belediyecilikle tanışmadan önce Balıkesir’in her şeyin en iyisini hak ediyordu. Ak Belediyecilikle tarih yazan Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 ilçede Ak Kadrolarını açıklamanın gururunu yaşıyorum. Bizler AK Parti belediyeleri olarak laf değil icraat üretiyoruz. AK Parti yerel yönetimler eliyle şehirlerimizin ve hemşerilerimizin yaşam kalitesinin yükseltilmesi için çalışmaktadır. Tek amacımız; bizden desteğini ve güvenini esirgemeyen millete hak ettiği hizmeti sunmaktır. Bizler millete efendi değil hizmetkar olarak yola çıkmışızdır. İnşallah en kısa sürede belediyesi bizde olmayan ilçeleri bu zulümden kurtaracağız. Allah’ın izniyle teşkilatımızın gücüyle AK Parti Balıkesir’in 20 ilçesinde seçime dimdik hazır” dedi.

YÜCEL YILMAZ: BALIKESİR’İ KİŞİLİKLİ,  KİMLİKLİ, MARKA ŞEHİR YAPMAK İSTİYORUZ
‘Biz hazırız, 20 ilçeyi de gerçek belediyeyle tanıştırmak için hazırız’ diyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle tekrar 2024-2029 AK Parti Cumhur İttifakı adayı olarak sizlerin nezaretinde İstanbul’da aday gösterildik. O günden sonra titiz çalışmalarla bugüne geldik. 20 ilçemizden iki tanesinde Cumhur İttifakı ortağı olarak Milliyetçi Hareket Partisi’nden adayımız çıkıyor, 18 ilçemizde de AK Parti adayları çıkıyor ve biz hazırız. Nasıl AK Parti’nin nerede başkanı varsa diğer partilerin yaptığının 10 katı iş yaptıysa Balıkesir’de de 2019-2024 arası bütçemizden eserlerimize, yaptığımız işten Balıkesir’in kimliğini kazanmasına her yerde kat ve kat ilerideyiz.  Milletimizden bir daha bizi tercih etmesini istiyoruz. Çünkü biz bu şehirle dertliyiz, derdimiz var. Şehrimizi kişilikli, kimlikli, marka şehir yapmak istiyoruz. Kadınların çocuklarını güvenle belediyenin tesislerine, sokaklara, sahil kenarlarına bıraktığı ve emin oldukları bir şehir istiyoruz. Biz, şehrine değer katan tüm kooperatiflerin, kadın emeği ve gücünün değerli olduğu bir şehir olmak istiyoruz. Biz, tarihine sahip çıkan bir şehir olmak istiyoruz. Çiftçisinin ürettiği malı katma değeri yüksek değerle Balıkesir’in dışındaki illere arz eden bir şehir olsun istiyoruz ve çalışıyoruz. Ben belediye başkanı adaylarımıza güveniyorum ve hep beraber Balıkesir’i gerçek belediyecilikle 20 ilçemizde buluşturacağız. Allah’ın izniyle 1 Nisan’da Balıkesir coşkusu İstanbul’u saracak” dedi.

ALİ TAYLAN ÖZTAYLAN: GERÇEK BELEDİYECİLİĞİ DEVAM ETTİRECEĞİZ
AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, “Bugün 31 Mart’taki yerel seçimler için bismillah diyoruz. Kırgınlıkların, kızgınlıkların, her türlü nefsi davanın arkada bırakılacağı gündür. Bugün, 31 Mart’a kadar koşacağımız gündür.  Sakın unutmayın 1994 yılında belediyecilikle filizlenmiş bir teşkilatız biz. 2002 yılında iktidar olduğumuz da o filiz ağaca, ağaçlar ormana döndü ve bugün gönül coğrafyamızda Recep Tayyip Erdoğan’ın izleri herkese örnek oluyor. Balıkesir’e daha iyi eserler vermek için Balıkesir’i marka şehir yapmak için Türkiye Yüz yılı’nda gerçek hizmeti, gerçek belediyeciliği devam ettireceğiz” dedi.

MUSTAFA CANBEY: MÜHRÜ BİR KEZ DAHA VURACAĞIZ
AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, “Bugün heyecanlıyız, bugün bizim için çok özel bir gün birbirinden kıymetli bir birinden değerli, birbirinden heyecanlı belediye başkanlarımızla karşınızdayız. İnşallah birbirimize kenetlenerek Balıkesir’de AK Parti Belediyeciliği mührünü bir kez daha vuracağız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu yol açıktık. Bir zamanlar ‘durmak yok yola devam’ dedik, ‘gönülden gönüle yol vardır’ dedik. Bugün de Türkiye Yüzyılı’nda gerçek belediyecilik diyoruz, hazırız diyoruz, kararlıyız diyoruz. Ve Hizmet aşkı için bir kez daha yola çıkıyoruz” dedi.

“İSMAİL OK: 20 İLÇEMİZE DE BAYRAĞIMIZI DİKECEĞİZ”
AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, “Bugün önemli bir gün başta Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz olmak üzere, Balıkesir’imizin 20 ilçesine aşkla şevkle hizmet için yol acıkan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. 31 Mart çok önemli, Cumhur ittifakı etle tırnak gibi olmuş bu devlete millete ve Kuya-yi Milliye şehrinin aziz ve muhterem evlatları, Balıkesir’e hizmet için bismillah diyerek yola acıkmışlardır. Allah’ın izniyle Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin omuzlarımıza yüklediği bu manevi sorumluluğun idraki ve sorumluluğu içerisinde 20 ilçemizin 20’sinde de bayrağımızı dikeceğiz” dedi.

MUHARREM KASAPOĞLU: BALIKESİR  KAZANACAK, TÜRKİYE KAZANACAK
Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Özel şehir demek Balıkesir’de bu anı paylaşmak için aranızda olmaktan gurur duyuyorum. 1994 Martı’nda Recep Tayyip Erdoğan bir meşale yaktı. O yanan meşale; ışığıyla, ateşiyle, enerjisiyle,  tüm Türkiye’ye yayıldı. İşte O meşaleyi Balıkesir’de dalgalandıran başarısıyla büyük gurur duyduğumuz Yücel Yılmaz başkanımız var. O meşaleyi büyüten birbirinden kıymetli belediye başkan adaylarımız var. Her biriyle gurur duyuyoruz. AK Parti’mizin yatırımları Balıkesir her noktasında güçlü bir şekilde yükseldi. Cumhur ittifakı olarak engelleri bir bir aşıyoruz. Koştuğumuz bu süreçte Balıkesir kazanacak, Türkiye kazanacak” dedi.

BELGİN UYGUR: BALIKESİR’DE  YENİ BİR DESTAN YAZACAĞIZ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, “Bugün Balıkesir’de ayrı bir heyecan yaşıyoruz. 22 yıl boyunca Cumhurbaşkanımızın liderliğinde eser ve hizmet siyasetini en güzel örneklerini hayata geçirdik. Eserlerimizi, hizmetlerimizi milletimizin beklentileri doğrultusunda oluşturduk. 14 Mayıs  ve 28 Mayıs’ta milletimizin güçlü desteği ile heybemiz dolu şekilde Türkiye Yüzyılı’nın kapılarını ardına kadar açtık. Şimdi yeni bir hedef belirledik; Türkiye Yüzyılı Şehirleri. Türkiye Yüzyılı Şehirleri’ni yine milletimizin desteğiyle Sayın Cumhurbaşkanımızın desteğiyle bir bir hayata geçireceğiz. Balıkesir’de yeni bir destan yazacağız” dedi.

ERKAN KANDEMİR: BALIKESİR,  AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİ KAVRAMIŞ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, “ Cumhurbaşkanımızın Balıkesir’e çokça selamı var. Ak Parti milletimizin hikayesi, milletimizin mücadelesi yani bizim hikayemiz. Ben burada bir parantez açıp Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’a teşekkür etmek istiyorum; Ak Parti belediyeciliğini kavramış, şehrini nakış nakış işlemiş, her sokağında her hanesinde bir izimiz olsun diye gayret etmiş bir büyükşehir belediye başkanı olarak Yücel Beyi önce teşkilatımızın sonra Balıkesirlilerin huzuruna çıkartıyoruz. Ben kendisini gerçekten de şu ana kadar yaptığı çalışmalar sebebiyle yürekten kutluyorum ve teşekkür ediyorum. Bizim Türkiye’de belediyecilik nasıl yapılır, dönün bir bakın diye örnek verdiğimiz belediyelerden bir tanesi. İnanıyorum ki 31 Mart’ta Balıkesirli hemşerilerimiz yetkiyi bu defa çok daha güçlü bir şekilde verecek ve hizmet yarışı devam edecek” dedi.


İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir; ilçe belediye başkan adaylarını tek tek sahneye çağırarak vatandaşlara tanıttı:

Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray, Ayvalık Belediye Başkan Adayı Ali Gür, Balya Belediye Başkan Adayı Cüneyt Çalışkan, Bandırma Belediye Başkan Adayı Mehmet Cemal Öztaylan, Bigadiç Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Göksel, Burhaniye Belediye Başkan Adayı Mustafa Aysel, Dursunbey Belediye Başkan Adayı Ramazan Bahçavan, Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, Erdek Belediye Başkan Adayı Turan Gün, Gömeç Belediye Başkan Adayı (MHP) Kazım Arslan, Gönen Belediye Başkan Adayı Aydemir Gümüş, Havran Belediye Başkan Adayı Emin Ersoy, İvrindi Belediye Başkan Adayı Yusuf Cengiz, Kepsut Belediye Başkan Adayı İsmail Cankul, Karesi Belediye Başkan Adayı Dinçer Orkan, Manyas Belediye Başkan Adayı İbrahim Koman, Marmara Adalar Belediye Başkan Adayı Süleyman Aksoy, Savaştepe Belediye Başkan Adayı Ümmet Şamil Zengin, Sındırgı Belediye Başkan Adayı Ekrem Yavaş, Susurluk Belediye Başkan Adayı (MHP) Fahrettin Şener.



Anahtar Kelimeler: Parti adaylarını tanıttı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı