AK trolden, cehalet örnegi

AK trolden, cehalet örnegi

Bigadiç Belediye Başkan Vekili, Polis´e hakaret etti.

POLİS TE SENİN ANANI MÜDÜRDE SENİN ANANI....

Bigadiç belediye başkanından Polislere küfürlü tehdit.

/resimler/2016-7/4/1108583564599.jpg

Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur´a yakınlığıyla da bilinen Bigadiç Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akgün´ün, emir ve talimatları uygulamak isteyen polis memurlarına galiz küfürler sıraladığı, Emniyet´i Kapatmakla tehdit ettiği ve yaşanan olayla ilgili polis memurlarının tutanak tutup şikâyetçi olduğu ortaya çıktı.


Balıkesir-Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu´nun sahibi olduğu düğün için sabaha doğru 3 sularında 155 Polis İmdat´a yapılan şikâyetler sonrası düğün alanına gelen Polis memurları, gürültü şikâyetini hatırlatıp düğünün saatinin geçtiğini ve kapatılması gerektiğini ifade etmiş.

Memurların bu talebi karşısında aldığı alkol nedeniyle de dengesini kaybettiği anlaşılan Bigadiç Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akgün, ?Müdürünüzün de a? koyarım sizin de a? koyarım? şeklinde küfrettiği ortaya çıktı. Akgün, bu hakaretlerle de yetinmeyip, ?Burası belediyenin yeri. Siz kim oluyorsunuz da kapatıyorsunuz. Ben başkansam kapatamazsınız??

??sizin karakolunuzun ruhsatı bile yok. Pazartesi günü Emniyeti kapatacağım eğer tutanak tutarsanız. Emniyetle de sizinle de uğraşırım? dediği belirlendi.

Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akgün´ün galiz küfürlerine muhatap olan Polis memuru S. A Görevli Polis Memuruna, Hakaret,  Mukavemet ve Tehdit suçlarından şikâyetçi olduğu öğrenildi.

/resimler/2016-7/4/1112068880829.jpg

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur´un, Vali Mustafa Yaman´a yönelik hakaretleri ve mesnetsiz suçlamaları karşısında hiçbir işlem yapmadan Vali Yaman´ı başka bir ile göndermeyi almayı planladığı iddia edilen İçişleri Bakanlığı´nın bu konu için nasıl bir işlem yapacağı merak ediliyor.

Balıkesir´de görüştüğümüz birçok siyasi, bu olayın da üzerinin örtüleceğini, Balıkesir´de kurulu bulunan kirli çarka ne İçişleri Bakanlığının ne de AK Partinin müdahil olamadığını, Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur´un oğluna ait TV kanalına çıkıp kendisinin yıllarca AK Parti Genel Merkezi´nin kasalığını yaptığını ve kimsenin dokunamayacağını ima ettiğini belirttiler.

/resimler/2016-7/6/2025168257861.jpg



demokrat
4.07.2016 12:02:35
yıllardır koymuyorlar mı.milletin her yerine koyan adama tüm kıyak ihaleleri veriyorlar.bunlara oylarıyla destek olan doğru yolculara,anaplılara yazıklar olsun.tüm günah onların.bunları bizim kaçaklar cesaretlendirdi.koyarlar kardeşim.daha neler koyacaklar bak bakalım...

ali karadağ
6.07.2016 12:11:28
demekki polis haketmiş kardeşim bu olayı akpartiye maal etmenin anlamı ne onu çözemedim hem böyle bişey yoktur emin olun asparagas haber haber bulamadıkça müsait yerlerinden uydurupn yazıyorlar din düşmanları

Anahtar Kelimeler: trolden cehalet örnegi
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli