Ahmet Akın, enerjisiyle şaşırtıyor

Ahmet Akın, enerjisiyle şaşırtıyor

. Bir günde tam beş ilçe birden gezerek farklı etkinliklere katılan Akın, hem halkı hem de CHP'lileri şaşırttı.

CHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akın, gençliğinin de verdiği enerjiyle durmak bilmeden çalışıyor. Bir günde tam beş ilçe birden gezerek farklı etkinliklere katılan Akın, hem halkı hem de CHP'lileri şaşırttı.

Seçimlere beş ay kala çalışmalarını iyice hızlandıran Ahmet Akın, her gün birçok ilçemizde seçim çalışmalarını sürdürüyor, halk ile bir araya geliyor. Köyleri, kahveleri, dernekleri, esnafı ziyaret eden Akın, bir yandan da tüm ilçelerde, etkinliklerde boy gösteriyor.

Aynı gün beş ilçeye giderek akılları karıştırdı

Balıkesir'in geniş bir coğrafyaya sahip olmasına aldırmayan Ahmet Akın, aynı gün Edremit, Ayvalık, Gömeç, Bandırma ve Erdek'te ziyaretlerde bulundu ve etkinliklere katıldı. Akın; Farklı ilçelerde olduğumu öğrenenler arayıp, katılıp katılmayacağımı sordular. Tabi ki tüm ilçelerimizde her zaman tüm etkinliklere katılacağız. Bir taraftan da köylerimizde, merkezlerimizde gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ile seçim çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Akın, sonraki gün Balya'da beş köy ziyaret ederek köy kahvelerinde vatandaşlara çay söyledi, sohbet etti.  Balya ilçesinde Ahmet Akın'ı gören başka bir partinin üyesi yaşlı bir adamın; Bu çocuk nereye gitsem karşıma çıkıyor, durmadan çalışıyor.” demesi herkesi güldürdü.

Akın; İlçe ilçe analizlerimizi yaptık. Özellikle belirlediğimiz bazı ilçelerimizde çalışmalarımızı daha da yoğunlaştıracağız.” dedi.

 

 



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı