AGRO-TAN'ın gurur veren başarısı

AGRO-TAN

Sektörel başarının mega-star'ına Büyükşehir'den onur ödülü

Yaklaşık 20 yılı aşkın lisanslı tohumculuk mücadelesi ile sektörel başarısını taçlandırıp seri üretimini gerçekleştirdiği 12 çeşit soğan tohumunu 32 ayrı ülkeye ihraç eden Agro-Tan tohumculuk ve tarım ürünleri ltd.şti. Yılın en başarılı mesleki ödülüne layık bulundu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından mesleklerinde üstün başarı gösteren kurumların taltif edilmesine ilişkin düzenlenen tören Balıkesir'de yapıldı.

Bandırma merkezli, Manyas ve Gönen'de yaptıkları tarımsal çalışmalar ile Türk çiftçiliğine önder olan Ağro-Tan özellikle 20 yılı aşkın süredir üretimini gerçekleştirdiği 12 çeşit soğan tohumunu ulusal soğancılık tarımı yanı sıra 32 ülke üzerindeki pazar payı, haklı olarak Bandırma'yı bu anlamda Soğan Tohumculuğunun başkenti yaptı.

Kendi başarı öyküsünü yazan kuruluşların kategorize edildiği ödül törenine Valide sultan Macide Tan ile birlikte katılan Şevki Tan, ödülünü Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı'nın elinden aldı.

Ağro-Tan tohumculuk ve tarım ürünleri yönetim kurulu başkanı Şevki Tan, sektördeki başarı öykülerinin kalem kitapla değil, mesleki birikimin üretimden-tüketime uzanan arterde laboratuar sonuçları ile marka değerinin korunmaktan geçtiğini, Bu nedenle ulusal soğan pazarı yanı sıra 32 ülkenin AGRO-TAN güven duymasının, doğru çizgide olduklarının belgesi olarak gösterdi. 

Şevki Tan, tarımsal isihsalde oluşan marka değerini sürekli kılmak adına 365 günlük çalışma performansı uyguladıklarını, bunun en önemli bölümünü ise ekim ve harman sürecinin oluşturduğunu  bu dönemlerde  sayısız istihdam kaynağı ile bölge insanına iş ve aş sağlamış olmaktan duydukları mutluluğun tarifsiz olduğunu söyledi.



Anahtar Kelimeler: -' gurur veren başarısı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli