Ağrigento`da Ece`li, Geceler

Ağrigento`da Ece`li, Geceler

Tatil ve turizm cenneti Erdek`in tek Resort otel`i Ağrigento, sanatçı Ece ile tatilcilerin gecelerini de keyiflendirdi.

Tatil ve turizm cenneti Erdek`in nitelikli tatil mekanlarından Ağrigento Resort otel bu sezonda tatilcilerine keyifli anlar yaşatıyor.

Bölgenin ilk ve tek nitelikli Resort otel`i Ağrigento günler öncesinden full rezervasyon ile tatilcilerine farklılıklar yaşatma çabası, Ramazan bayramında bir adım öne çıktı.

Ağrigento işletmesi 3 yıldır büyük havuz başında sahne alan Ece Gökkaya ile bu sezonda sözleşme yenileyerek konuklarına sürpriz yaptı.

Kış aylarında Kıbrıs Kolpaçino Otel, İstanbul`da Melon 24, Bursa`da Caka teras Cafe & Bar`da sahne alan sanatçı, diğer taraftan sanat yaşamını taçlandıracak albüm çalışmalarını sürdürüyor.

Ece yaz sezonunda özellikle Erdek-Ağrigento`yu tercih etmesi sanatsal çalışmalarına zemin olşuturmasından kaynaklandığını belirterek, gerek Ağrigento otel kompleks`inde, gerekse kurumsal yapının çiftlik komplesk`inde geçirdiği zamanın kendisine ilham verdiğini belirterek ``Erdek`te hem çalışıyorum, hem tatil yapıyorum, hemde albüm çalışmalarıma performans yüklüyorum`` diyerek 3 yıldır müdavimi olduğu Erdek`in her yıl farklı bir yönünü keşfettiğini söyledi.

Ece, Ağrigento`nun otel bünyesinde bulunan müzeyi gezerken ayrı etkilendiğini, Kral`ın çiftliğinde gezerken ayrı, eşsiz tarihi dokusu ile Kyzikos ve zeytinliada`yı gezerken ayrı etkilendiğini söyledi.

Ece, Erdek ile ilgili özlemlerinin ise bir sürat teknesi sahibi olduğunda Kapıdağ`ın çevresinde her gün mavi tura çıkarak eşsiz güzelliklerini keşfetmek olduğunu söyledi.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı