Ağa, en iktisatlı makam aracını seçti, yerli ve milli trısss

Ağa, en iktisatlı makam aracını seçti, yerli ve milli trısss

Bayramiç Mehmet Akif Ersoy Yağlı Pehlivan Güreşleri Ağası Lütfü Çakmak, "Bize bu yakışır" dedi.

Çanakkale'nin Ata sporu yağlı pehlivan güreşleri ile tanınan Bayramiç, “Mehmet Akif Ersoy” Yağlı Pehlivan Güreşleri Ağası Lütfü Çakmak, Akaryakıt fiyatlarını görünce,  dostlarının kendisine layık gördüğü Masarati'den vaz geçip, “Bize yakışan ot-samanla çalışan Merkep-Masarati” dedi.

Akaryakıt fiyatlarındaki yeni düzenleme sonrası kendisine en uygun Ağalık makam arabasının ot-samanla çalışan Merkep olduğuna karar veren Bayramiç Mehmet Akif Ersoy Yağlı pehlivan güreşleri ağası Lütfü Çakmak, “Hayat arifeyi görüp, Bayram'ı göstermeyen bir döneme dönüştü. Dostlarıma teşekkür ediyorum, Bana Masarati'yi layık görmüşler, ancak Ağalık forsu ile bineceğimiz Masarati'nin yakıtı bize arifeyi gösterir, Bayramı göstermez.  Ben “Merkep-rati” den memnunum ne yol, ne yordam, ne köprü, ne tünel, nede otoban istiyor, bastımı gaza  Bayramiç dağları-kırları bana vız gelip, tırs geçiyor.” dedi.

Bayramiç, Mehmet Akif Ersoy yağlı pehlivan güreşleri ağası Lütfü Çakmak, ot-samanla çalışan ağalık makam aracı  "Merkep-rati" sine binerek güne dair belge olması için birde resim çektirirken, kuşkularını dile getirmekten de geri kalmadı.

“İnşallah ot'a, saman'a ve yem'e zam gelmez!..”

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı