Adliye`de anlamlı günde büst açılışı

Adliye`de anlamlı günde büst açılışı

Adalet Sarayımızın Atatürk Büstü ve Tören alanı açılışı gerçekleşti






. .                                                                                         Ahmet PESEN

18 Mart
‘' Şehitler Günü'' anma etkinlikleri kapsamında Adalet Sarayı girişinde  hazırlanan Atatürk büstü ve tören alanı açılışları gerçekleştirildi.


Törene Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, 6. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral A. Levent Taştan, Belediye Başkanı Sedat Pekel, İlçe Emniyet Müdürü Abdülkadir Çılman hakim ve savcılar ile çok sayıda davetli katıldı.

Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi:

''Milli birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, tören alanına diktiğimiz bayraklarımızın bu birlik ve beraberliğin göstergesi olacağı inancındayız. Yaklaşık 3 aylık çalışma sonucu tamamladığımız Atatürk büstü ve tören alanını hep birlikte açıyoruz. Şehitlerimize atfettiğimiz bu günde onlara yakışır bir tören alanını ve büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün büstünü açmaktan dolayı mutluyuz, diyerek maddi manevi katkılarda bulunan Bandırma Kaymakamı Ali Mantı'ya, Atatürk büstünü temin eden Balıkesir 6. Ana Bakım Merkezi Komutanlığı'na sunulmak üzere Hava Piyade Albay Zeynel Yıldırım'a , Özensan Mühendislik Şirketini temsilen  Yücel Can'a ile ve Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı, emekli resim öğretmeni Melih Çınar'a birer plaket verdi.

Kaymakam Ali Mantı, törende yaptığı konuşmada,  Başsavcı Hakan Arslan'a Bandırma'da yaptığı bütün hizmetler için , bundan sonrada ülke ve milletimize yapacağı bütün hizmetler için teşekkür ederek şunları söyledi:

‘' Başsavcımız görev anlayışı itibarıyla, kişiliği itibariyle  sadece yargı camiası için değil, bütün ülkemiz ve milletimiz için bir şans., böyle  devam edeceğine inanıyorum. Başsavcımıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. ‘'

Konuşmaların ardından, protokol üyeleri Atatürk Büstü ve Tören Alanı'nın açılışını gerçekleştirdiler.











Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli