ADD'den, Kadın Hakları Paneli

ADD

CHP, Genel Merkez Parti Meclisi Üyesi Semra Dinçer, 85. yılında Kadın Haklarının kolay kazanılmadığını vurgulayıp, gelinen noktada ise ilerlemediğini söyledi.

ADD'nin 5 Aralık Kadın Hakları günü dolayısı ile Santral Kültür Merkezinde düzenlediği Panel'e CHP, Parti Meclisi üyelerinden Semra Dinçer ile Ayşa Taşkent katılacaktı ancak Taşkent'in son dakika rahatsızlığı, bu etkinliğin sadece Semra Dinçer tarafından yapılmasına neden oldu.

Santral Kültür Merkezinde yapılan panel'e ilgi yüksekti, Bayanlar kadar erkeklerind eilgi gösterdiği 5 Aralık Kadın hakları panelinde konuşan CHP li Semra Dinçer, geçmişten günümüze kadın haklarının kazanılması hiçte kolay olmadığını, gelecek nesiller için ise aydınlık bir Cumhuriyet için okuyan, kültürlü, özgüveni yüksek bayanların olması gerektiğinin altını çizdi.

Dinçer, özellikle son zamanlarda kadına karşı şiddet, tecavüz ve cinayetlere de değinerek, anne olma görevi olan kadın'ın aynı şekilde  medeni, aydın ve özgüveni yüksek çocuklar yetiştirdiği takdirde, bu olumsuzlukların önü alınabilecegini kaydetti.

Panel'in sonunda konuşmacı CHP, MP üyesi Semra Dinçer'e Bandırma'ya teşrifleri ve panel konuşması nedeni ile Başkan Av. Tolga Tosun tarafından günün anısına Bandırma mask'ı ile bir buket çiçek verdi.



Anahtar Kelimeler: ' Kadın Hakları Paneli
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false