ADD'de burslar hazır

ADD

ADD'de 2020-2021 dönemi bursları, öğrencilerin hesabına yatırıldı.

Bandırma Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) 2020-2021 Eğitim öğretin dönemi için planlanan öğrenci bursları, bursiyet öğrencilerin hesaplarına aktarıldı.

Her yıl Kasım ayında başlayıp, her ayın 5 de olmak kaydı ile 8 ay süresince, Hazira ayı dahil olmak kaydı ile toplamda 8 ay süre ile 13 lise öğrencisi ile 27 Üniversite öğrencisi olmak üzere toplam 40 öğrenciye burs veren Bandırma ADD'de dönemin ilk ayı itibariyle tatlı bir telaş vardı.

Başkan Serdar Polat ile Sayman Nergiz Şengül, gün boyu bir çalışma ile bursiyer öğrencilerin hesaplarına burs bedellerini aktarmanın tatlı yorgunluğu içindeydiler.

ADD Başkanı Serdar Polat, gelinen noktada kurucu Başkan Merhum Melih Çınar'dan sitayiş ile bahsederek, "Bugün Bandırma ADD olarak oturmuş bir sistem üzerinde aktif bir faaliyetimiz söz konusu ise bunu Merhum Başkanımız Melih Çınar'a borçluyuz, hala bir çok derneğimiz sistem üzerinde sıkıntılar çekerken, biz Bandırma olarak Melik Çınar hocamızın bize miras bıraktığı sistem üzerinden, düzenli ve planlı şekilde çalışma yapabiliyoruz." dedi.

ADD Başkanı Serdar Polat, yaşanan Pandemi koşulları içinde bazı sıkıntılar yaşansa'da, çözün noktasında tüm arkadaşların yardım ve desteklerini gördüklerini vurgulayarak, "Gönül isterki daha çok çocuğumuza burs verme imkanımız olsa"



Anahtar Kelimeler: ' burslar hazır
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı