ADD´DE SERDAR POLAT DÖNEMİ

ADD´DE SERDAR POLAT DÖNEMİ

Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şubesinin yeni başkanı Serdar Polat oldu.

Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şubesinde görev değişimi yapıldı. Uğur Kayaalp´in ADD Genel Sekreter Yardımcılığına seçilmesinden dolayı tüzük gereği istifasının ardından Serdar Polat ADD Bandırma Şubesinin yeni başkanı oldu.

/resimler/2018-8/8/1951577623917.jpg

ADD Bandırma Şubesinde yapılan basın toplantısında açıklama yapan ADD Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Kayalap ?21 yıllık ADD üyeliğimin son 7 yılı ADD Bandırma Şubesinin yönetiminde çeşitli görevler ile geçti. En son Melih Çınar hocamızın vefatının ardından 3 yıllık bir başkanlık görevini üstlendim. Tabii Melih Hocanın ardından böyle bir görevi almak gerçekten çok zordu. Ama yönetim kurulumuz sağ olsun onların destekleriyle bu sürede çok güzel işler yaptık. Özellikle son 1 yılda ideolojik olarak olmasa da yönetsel anlamda ADD´nin bazı sorunlar yaşadığını biliyorduk. Bu yüzden yaklaşık 260 şube gezdik, üyelerle ve yönetimlerle görüştük ve Genel Kurulumuzda göreve talip olduk. Prof. Dr. Süheyl Batum´um başkanlığında Sayın Yalçın Karatepe ve Sayın Nasuh Mahruki´nin başkan yardımcısı olduğu yeni yönetimimiz artık görevde. Ben de bu yönetimde Genel Sekreter Yardımcısı olarak görevlendirildim. Tüzük gereği hem şube başkanı hem yönetimde olamıyorsunuz. O yüzden geçtiğimiz hafta istifamı verdim ve yönetim kurulumuz benim de çok güvendiğim çok sevdiğim değerli Serdar Polat´ı başkan olarak seçti. Kendisine başarılar diliyorum, inanıyorum bu genç başkan önderliğinde çıta daha da yukarıya çıkacaktır? dedi.

/resimler/2018-8/8/1952194655603.jpg

ADD bir tabela derneği değildir.

Daha sonra söz alan yeni başkan Serdar Polat, Uğur Kayaalp´e bu güne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek söze başladı. Kayaalp´in genel merkez yönetimine seçilmesinin Bandırma Şubesi için bir gurur vesilesi olduğunu vurgulayan Polat ?kendilerinin bu görevi de layıklığı ile yapacağından hiçbir şüphemiz yoktur? dedi.

 Bandırma´nın bir Atatürk ve Cumhuriyet kenti olduğunu belirten Polat ?ADD Bandırma Şubesi bir tabela derneği değil, Bandırma sosyal hayatının da her daim içindedir. Melih hocamızın emeği ile Türkiye çapında önemli bir noktaya gelen derneğimiz Uğur Kayaalp başkanımızın da gayretleriyle aynı ivme ile yoluna devam etmiştir. Bu vesile ile Melih hocamızı bir kez daha saygıyla ve rahmetle anıyorum. Boşalan yönetim kurulu üyeliğimize yedek üyemiz olan, geçen dönem Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu Başkanlığı yapan Ömer Özay gelmiştir. Kendisine de başarılar diliyorum? dedi.

Yeni ADD Başkanı Serdar Polat, Uğur Kayaalp´e bu güne kadar yaptığı hizmetlerden ötürü çiçek ve plaket takdim etti. 

ADD Bandırma Şubesi yeni yönetimi şu isimlerden oluşuyor.

Serdar Polat          Yönetim Kurulu Başkanı

Necmettin Tuncay  Başkan Yardımcısı

Sadullah Batur      Sekreter

Öznur Gökkuş       Sayman

Dilek Karaaslan     Sosyal  Medya- İletişim

Ayla Bilgen            Asıl Üye

Hülya Denizcioğlu  Asıl Üye

Hasan Kartal         Asıl  Üye

Ömer Özay           Asıl Üye

Serdar Polat kimdir?

1987 Antalya-Gazipaşa doğumlu olan Serdar Polat Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği bölümü mezunu. 2009 yılından beri Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde öğretmen olarak görev yapan Polat aynı zamanda İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. 2014 yılından beri Bandırma Eğitim-İŞ, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bandırma Şubesi, Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şubesinde Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmakta. Haber: Ozan ERTUĞRUL



Anahtar Kelimeler: SERDAR POLAT DÖNEMİ
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli