ADD takvimleri ve ajandası öğrencilere burs olacak

ADD takvimleri ve ajandası öğrencilere burs olacak

Atatürkçü Düşünce Derneğinin 2020 yılı için hazırlanan ürünleri satışa sunuldu. Ürünlerden elde edilen gelir öğrencilere burs olarak aktarılacak.

Atatürkçü Düşünce Derneğinin 2020 yılı için hazırlanan ürünleri tüm ADD şubelerinde satışa sunuldu. Masa takvimi, duvar takvimi ve ajandadan oluşan ürünlerden elde edilen gelirin tamamı ADD’nin burs verdiği öğrencilere aktarılacak.

Konu ile ilgili konuşan ADD Bandırma Şube Başkanı Serdar Polat: "Her sene olduğu gibi 2020 yılı masa ve duvar takvimlerimiz ajanda ve cep ajandalarımızın satışı derneğimizde devam etmektedir. Evlerimizin, iş yerimizin köşelerinde özenle hazırlanmış Atatürk potreli takvimlerimizi ve ajandalarımızı kullanmak isteyen tüm Bandırmalı dostlarımız takvim ve ajandalarımızı derneğimizden temin edebilirler. Aynı zamanda bu satıştan elde edilecek geliride yine derneğimiz burs fonunda kullanacağız. Tüm Bandırma halkının 2020 yılını şimdiden kutluyoruz. Atatürk’ün ışığında sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyoruz" dedi.  Ozan Ertuğrul



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false