ADD Gençlik Kolları Olağanüstü Genel Kurulunu yaptı

ADD Gençlik Kolları Olağanüstü Genel Kurulunu yaptı

Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şubesi Gençlik Kolları yeni yönetimini oluşturdu. İsmail Ömür Aşık yeniden başkanlığa seçildi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şubesi Gençlik Kolları, 1.Olağanüstü Genel Kurulunu 15 Aralık Pazar günü ADD Bandırma Şubesinde yaptı. Divan Başkanlığını ADD Bandırma Şube Başkanı Serdar Polat’ın yaptığı toplantıda mevcut başkan İsmail Ömür Aşık yeniden başkanlığa seçildi.

ADD Bandırma Şube Başkanı Serdar Polat, dernek tüzüğünde yer alan derneğin ve gençlik kollarının kuruluş amaçlarını okuyarak “Çeşitli vesileler ile şehir dışına çıkmak zorunda olan arkadaşlarımız oldu. Bu nedenle sizler olağanüstü genel kurul yaparak yeniden bir yönetim belirlemek istediniz. Bugün de demokratik bir şekilde yeni bir yönetim oluşturacaksınız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çok güzel işler yapacağınıza şüphem yok” dedi.

İSMAİL ÖMÜR AŞIK: AYNI AZİMLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Toplantıda konuşan ADD Bandırma Gençlik Kolu Başkanı İsmail Ömür Aşık: “Burada bulunmamızın iki sebebi var. Birincisi yeni yönetim kurulumuzu belirlemek, ikincisi Genel Merkez Genel Kurul Temsilcilerimizi seçeceğiz. Peki biz kimiz; biz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına bağlı olan Türk gençliğiyiz. Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Bütün ümidim gençliktedir’ dediği Türk Gençliğiyiz. Biz vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü savunan ve her fırsatta da savunmaya devam edecek olan Türk Gençliyiz. Bugün burada 7 aylık bir süreci geride bıraktık.  Bu 7 aylık süreçte pek çok etkinlik gerçekleştirdik. Bu etkinlikleri gerçekleştirirken her koşulda bizlere desteğini esirgemeyen ADD Bandırma Şube Başkanımız Sayın Serdar Polat’a, Gençlik Kollarından sorumlu yönetim kurulu üyemiz Nergis Şengül’e ve etkinliklere katılımlarından dolayı siz değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

ADD BANDIRMA GENÇLİK KOLLAR TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLUYOR

Toplantıda söz alan ADD Gençlik Kolları üyesi Hamza Çil: “Pek çok büyük merkezdeki ADD şubelerinin gençlik kolları yok. Fakat Bandırma böylesine büyük bir gençlik örgütümüz olması gerçekten büyük bir başarı. Bu başarı ADD’nin diğer şubeleri arasında da konuşuluyor. Bizler yapımızla, faaliyetlerimizle çalışmalarımızla takip edilen bir örgütüz. Ben bir süredir İstanbul’dayım ve bulunduğum semtin ADD Şubesi çok köklü bir geçmişe sahip olmasına rağmen bir gençlik örgütü yok. Bizim farkımız burada ortaya çıkıyor” dedi.

Genel Merkez Temsilciği görevini devreden Sevgi Bülgün de toplantıda bir konuşma yaptı. Bülün: “Geçtiğimiz yıl yeni yönetim oluşturulduğunda Gençlik Kolları Başkanlığı görevi bana verilmişti. Ancak Genel Merkez Genel Kurul Temsilcisi olarakseçilince başkanlığa devam etmenin hem etik olmayacağı ve zaman ayıramayacağım düşüncesiyle görevi İsmail arkadaşımıza devrettim. Daha güçlü bir ekiple güzel işler yaptı. İnanıyorum ki ADD Bandırma Gençlik Kolları aynı azim ve kararlılıkla yoluna devam edecektir” dedi. Sevgi Bülgün’e hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi de takdim edildi.

ERTUĞRUL: ADD GENÇLİK KOLLARI BİR OKULDUR

Toplantıda konuşan Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Ozan Ertuğrul: “Burada hem bir basın mensubu olarak, hem de üniversite yıllarından bu yana, 17 yaşında bu örgüt yapısına dahil olmuş birisi olarak bulunuyorum. Yaşam uzun bir süreç ve şimdi burada edindiğiniz tecrübeler, yaptığınız işler, geliştirdiğiniz insani ilişkiler bu uzun süreçte sizlere rehber olacak. Bu yüzden ADD’de olmak gerçekten çok önemli. Belki Sivil Toplum Örgütlerinde belki siyasette devam edeceksiniz. Bizim amacımız hep şu oldu; çok çalışacağız, mesleklerimizde başarılı olacağız, söz sahibi olacağız ve bu ülkeyi yeniden kuruluş ayarlarına getireceğiz. Bu hedefle yola çıkanlarımız arasında şimdi belediye meclis üyeleri, belediye başkanları, iş insanları, hekimler, hukukçular var. Sanıldığından daha büyük ve güçlüyüz. Bu uzun ve mücadele dolu yolda hepinize başarılar diliyorum” dedi.

İSMAİL ÖMÜR AŞIK YENİDEN BAŞKAN

Yapılan seçimler sonucunda İsmail Ömür Aşık yeniden Başkanlığa seçilirken yönetim kurulu şu şekilde oluştu.

İsmail Ömür AŞIK-Başkan

Atilla Berk Gençler -Başkan Yardımcısı

Buse Çiçek -Yazman

 Göktuğ Göktaş -Örgütlenmeden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi

Meriç Düzoğlu- Eğitimlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi

Berkcan Bilge Kasdemir- Yönetim kurulu üyesi

Fatma Barut-Basından sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak seçilmiştir.

Genel Merkez Temsilciliği

Hamza Çil

Göktuğ Göktaş

Atilla Berk Gençer



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı