Adaylıkları onandı

Adaylıkları onandı

Gönen, Erdek, Manyas, Marmara ve Balya Belediye Başkan adaylarının, adaylıkları onandı.

Milliyetçi Hareket Pertisi (MHP) nin Kayseri de yapılan aday açıklama toplantısında büyük coşku yaşandı.

Bulundukları il başkanlıkları tarafından adaylıkları onanan Belediye Başkan adayları Kayseri`de toplanan parti divanında kürsüye çıkarak kimlikleri anon edildi.

Alkış yağmuru altında gerçekleşen aday tanıtım töreninde Güney Marmara`da Erdek, Gönen, Manyas, Marmara ve Balya`nın adayları açıklandı.

Erdek`te Zübeyir Haluk Nazlıoğlu, Manyas`ta Necmi Çetin, Marmara`da Recep Ahmet Mercan, Balya`da Osman Kılıç`ın isimleri Belediye Başkan adayı olarak tescillendi.

Kayseri dönüşü açıklamada bulunan Erdek Belediye Başkan adayı Z.Haluk Nazlıoğlu `` Parti katındaki çalışmalarımız bundan böyle Belediye Başkan adayı olarak Erdek, Beldelerimiz, Köylerimiz ve Paşalimanı adaları ziyaretlerimize başlıyacağız.``

Nazlıoğlu; Plan ve programlarımızı hazırlıyoruz, gerçekçi ayağı yere basan, programlarla Erdek`in tümüne şamil olacak, insan odaklı, yaşamsal standartı yükseltecek projelerle halkın önüne çıkacağız.`` dedi.



Adil Olcan
13.11.2013 22:33:53
Her ne kadar o bölgeden uzak bir yerde yaşıyorsam da Marmara İlçe Başkanı dolayısıyla o bölgeyi takip ediyorum. İlçe başkanı diyor ki ; güney Marmara`da MHP rüzgarı esecek seçimde.Bir çok ilçede ilki yaşatacağız ve Belediye Başkanlıklarını alacağız ,Büyük şehiri de alıp Balıkesiri MHP kalesi yapacağız..İnşallah dilekleri yerine gelir başarırlar.

  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı