Adaylık açıklamasına ramak kaldı, gözler Yücel'in üzerinde

Adaylık açıklamasına ramak kaldı, gözler Yücel

Oya Yücel özellikle hemcinslerinden gelen yoğun ilgi ve yüksek moral ile bugün yine bir dizi temasta bulundu.

AK Partiden Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladıktan sonra iki aydır iş dünyası, esnaf ve STK ’ların yanı sıra kırsal mahallelerde ayak basmadık yer bırakmayan Oya Yücel özellikle hemcinslerinden gelen yoğun ilgi ve yüksek moral ile bugün yine bir dizi temasta bulundu.

Oya Yücel, Hafta başı planlı ziyaretlerinde ilk olarak Trakyabirlik yağlı tohumlar tarım satış kooperatifleri merkez birliği üst kurul yönetim kurulu üyesi Hüseyin Kocabıyık, 827 sayılı Koopratif yönetim kurulu başkanı Süleyman Sigo, Başkan vekili Kazım Özçalık, Yönetim kurulu üyeleri Enver Özbek, Emin Yılmaz ve Kooperatif Müdürü Hakan Buttanrı tarafından karşılandı.

Ülke genelinde örgütlenmiş en büyük tarımsal istihsal kooperatifi Trakyabirlik’in işlevsel yapısı, ayçiçeği üreticisinin sorunları ve çözüm önerilerinin konuşulduğu buluşmada başta Büyükşehir olmak üzere yerel belediyelerin kırsal mahallelerde tarıma yönelik katkı ve iştiraklerinin arttırılması konuşuldu.

AK Aday adayı Oya Yücel ve arkadaşları daha sonra  MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt’u iş yerinde ziyaret ettiler.

Yücel ve ekibinin günün devamında geçmiş dönem MÜSİAD Bandırma şube başkanlarından Ali Şengül ve İhsan Turgut’u işyerlerinde ziyaret ederek istişarede bulundu.

Oya Yücel ve ekibi tempoyu düşürmeden akşamda Ayyıldız mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

AK Parti Bandırma Belediye Başkan aday adayı Oya Yücel temaslarında kendisine yöneltilen soruları yanıtlarken gerek kendi ailesi, gerekse eşinin ailesi tarafından son derece saygın bir siyasi çizgi yaşamı içinden geldiğini, dolayısı ile 31 Mart seçimleri öncesinde ön görülen iki aşamalı adaylık süreci yaşadıklarını, 9 Kasım’da sonlandırılan aday adaylığı başvuruları sonrası yaklaşık 2 aydır toplum ve çevre ile ilgili temaslarının ciddi bir program çerçevesinde sürdüğünü, dolayısı ile aday adaylığı sürecinin adaylık olarak algılanmaması noktasında büyük özel gösterdiğini kaydetti.

Oya Yücel, “Bugün itibarıyla aday adaylığı temasları anlamında çalışmaktayız, süreç adaylık teveccühü şahsıma tevdi edilirse sizleri yeniden ziyaret ederek Bandırma’nız için canla, başla nasıl çalışacağımızı, bu güzel kent için ötelenmiş beklentileri nasıl çözüme kavuşturacağımızı o zaman ayrıntıları ile açıklama fırsatı bulacağım.” Dedi.

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Oya Yücel'in akşam konut ziyaretleri davetlere icabet şeklinde oluşuyor. Yücel davetlere icabet ettiği konutlarda büyük katılım ve ilgi ile karşılanıyor.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı