Adaylığını açıkladı

Adaylığını açıkladı

Bandırma Elektrikçiler ve Elektronikçiler odası Başkanı Eyüp İl, 14 Temmuzda yapılacak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Kredi Kefalet Kooperatifi genel kuruluna adaylığını açıkladı.

Bandırma Elektrikçiler ve Elektronikçiler odası Başkanı Eyüp İl, 14 Temmuzda yapılacak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Kredi Kefalet Kooperatifi genel kuruluna adaylığını açıkladı. Eyüp İl, 1100'ü aktif 1400 üyesi bulunan Kefalet Kooperatifinin işlevsel anlamında uzun soluklu yönetim anlayışından kaynaklanan hantallaşma olduğunu, bunun ötesinde sağlıklı iştişare ve diyaloğ kopukluğu neticesinde 400 dolayında ortağın Edincik koopratifi, ortak olduğunu açıkladı.

Başkan Adayı Eyüp İl, 78 milyon plasmanı %1 takibi bulunan Koopratifin yönetim zafiyetinden kaynaklanan olumsuzlukları bulunduğunu, bu nedenle bir çok ortağın ya bankaları, yada Edincik kooperatifin tercih etmek durumunda kaldığını söyledi.

Başkan Adayı Eyüp İl, Koopratif yönetiminin idareyi maslahatçı anlayışı içinde beklentileri çözme noktasında performans göstermediğini, nitekim bu konuda yasal olan yardım sandığının faal olarak işletilmediğini kaydetti.

Başkan Adayı Eyüp İl, 200 Bin nüfuslu Bandırma'nın yaşamına nüfus eden Esnaf Kefalet koopratifinin 25 yıl önce dönemin Koopratif başkanı Aydın Varnalı'nın İhsaniye Mahallesi, Muradiye bölgesine koopratifin adını taşıyan bir okul yaptırdığını, mevcut yönetimin 25 yıldır değil bir okul yaptırmak, adını taşıyan okulun ihtiyaçlarını karşılamaktan uzak kaldığını kaydetti.

Başkan Adayı Eyüp İl, bu anlayışla aday olduğu Esnaf Kredi kefalet kooperatifinde göreve seçildiğinde ortakların ötelenen beklentilerini güncelleştirme noktasında insiyatif kullanacaklarını söyledi.



Anahtar Kelimeler: Adaylığını açıkladı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı