Aday Adayı Oya Yücel'den nokta dokunuşlar

Aday Adayı Oya Yücel

AK Parti Belediye Başkan aday, adayı Oya Yücel, Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ile Bandırma Ticaret Odasına ziyarette bulundu.

AK Parti Bandırma Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Bankacı Oya Yücel 31 Mart Mahalli seçimlerinde Bandırma Belediye Başkanlığı için aday adayı olması ardından gerçekleştirdiği kent dinamikleri ziyaret programının bugünkü bölümünde Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ile Bandırma Ticaret Odası yönetimi vardı.

Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinde Başkan Niyazi Güler tarafından karşılanan Oya Yücel, Kooperatif yönetim kurulu üyeleri Karani Dinçer, Osman Çapar, Sami İzci,  Ömer Metin, Adnan Gemici, Şerafettin Çıkar, Erkan Alpsu ile gerçekleştirdiği söyleşide, ziyaretinin öncelikle nezaket ziyaretinden ibaret olduğunu, adaylık tespiti sonrası kendisinin aday olarak gösterilmesi durumunda yeniden ziyarette bulunarak bu kez ayrıntılı plan ve projeler konusunda görüş alışverişinde bulunmak istediğini söyledi.

Aynı zamanda her birisi ayrı esnaf sanatkarlar odası başkanı olan Niyazi Güler, Karani Dinçer, Osman Çapar, Sami İzci,  Ömer Metin, Adnan Gemici, Şerafettin Çıkar ve Erkan Alpsu Oya Yücel'e başarı dileğinde bulundular.

TİCARET ODASINDA SICAK KARŞILAMA

AK Parti belediye Başkan aday adayı Oya Yücel'in daha sonraki durağı Bandırma Ticaret Odası oldu.

Ticaret Odasında Başkan Adem Yılmaz tarafından karşılanan Oya Yücel, Başkanlık Makamında Oda Meclis Başkanı Funda Seçil Dedeoğlu, Yönetim kurulu Başkan yardımcısı Sönmez Bekdemir, Oda yönetim kurulu üyeleri Armağan Ahmet Ergüzeloğlu, Bahadır Çolak ve Osman Lafçı tarafından karşılandı.

Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, Başkan Adem Yılmaz ve Meclis Başkanı Funda Seçil Dedeoğlu'nun yanı sıra yönetim kurulu Başkan yardımcısı Sönmez Bekdemir, Oda yönetim kurulu üyeleri Armağan Ahmet Ergüzeloğlu, Bahadır Çolak ve Osman Lafçı'da Oya Yücel'e çıktığı yolda başarı dileğinde bulundular.



Anahtar Kelimeler: Adayı Yücel' nokta dokunuşlar
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı