Aday adayı oldu, ilçe başkanlığı görevinden ayrıldı.

Aday adayı oldu,  ilçe başkanlığı görevinden ayrıldı.

Bandırma DEVA Partisi İlçe Başkanı Av. Ümit Yaman Bal, milletvekilliği aday adaylığı için ilçe başkanlığı görevinden ayrıldı.

Bandırma DEVA Partisi İlçe Başkanı Av. Ümit Yaman Bal, milletvekilliği aday adaylığı için ilçe başkanlığı görevinden ayrıldı.
Bandırma DEVA Partisi İlçe Başkanı Av. Ümit Yaman Bal, Balıkesir milletvekilliği aday adaylığı için ilçe başkanlığı görevinden ayrıldığını açıkladı. Bal, önümüzdeki süreçte milletvekili olarak ülkeye, Balıkesir’e, partiye hizmet etmek için aday olduğunu belirterek “Durmayacağım, beklemeyeceğim, gecikmeyeceğim ve asla ihmal etmeyeceğim. Çalışma arkadaşlarımla birlikte her kapıyı çalacağız, her haneye gireceğiz. Ümit olup sevindireceğiz.” dedi. 

Av. Ümit Yaman Bal, “DEVA OLMAK İÇİN BURADAYIM”
Memlekete deva olmak istediğini vurgulayan Bal, “Balıkesir’in adayıyım. Bandırma’nın adayıyım. Tüm ilçe mahallelere hizmet etmek için buradayım. Memleketini seven herkes için buradayım. . Biz çözüm olmak, ülkemizin sorunlarına DEVA olmak için aday oluyoruz. Beni destekleyen bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Av. Ümit Yaman Bal, İlçe Başkanlığı görevine İlçe Sekreteri Özlem Paşaoğlu’nun atandığının bilgisini verdi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı