Adalet herkese lazım

Adalet herkese lazım

CHP SİNOP MİLLETVEKİLİ BARIŞ KARADENİZ: ?ADALET HEPİMİZ İÇİN GEREKLİ, HEMEN ŞİMDİ!?

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, ?Adalet hepimiz için gerekli. Hemen, şimdi!? dedi.

/resimler/2017-6/16/1808523535442.jpg

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun başlattığı adalet yürüyüşü sürüyor. Hipodrom mevkiinden başlayan adalet yürüyüşünün ikinci gününde son etap adı 15 Temmuz darbe girişiminden sonra değiştirilen Kahraman kazan.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, adalet için yılmadan yürüyeceklerini söyledi. ?Adalet hepimiz için gerekli. Hemen, şimdi? diyen Karadeniz, ?Adalet, bugün iktidarı elinde tutanlara da bir gün gerekecek. Unutulmamalı? diye konuştu.

Türkiye´deki birçok davanın seyrine, alınan kararlara dikkatlice bakıldığında adaletin nerede olduğunun anlaşılacağını ifade eden Karadeniz, şunları söyledi:

?Adalet yürüyüşümüzün meşruluğunu tartışarak kanunsuzmuş gibi, hukuksuzmuş gibi göstermeye çalışanlar var. Bu tavırlar provokasyondan başka bir şey değildir. Bizim yürüyüşümüzün hukuk düzeninin ilkelerine karşı yürüyüş olduğunu iddia edenler, bağımsız ve tarafsız bir yargının olmadığını bir çok davanın seyrine, alınan kararlara dikkatlice baktıklarında görebileceklerdir. Beyhude provokasyon gayretleri bizi, bağımsız ve tarafsız bir yargı isteyenleri, hukuk devleti ve demokrasi isteyenleri yıldıramaz. Herkesin, birlik, beraberlik ve barış içinde yaşamasını istiyoruz. Bu mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.?



Anahtar Kelimeler: Adalet herkese lazım
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli