Ada’da sıra dışı TORUN etkinliği

Ada’da sıra dışı TORUN etkinliği

İYİ Parti Marmara Adalar İlçe Başkanı M.M. Sezer Şen, yeni dünyaya gelen torunu Leyla için sıra dışı etkinlik gerçekleştirdi.

İYİ Parti Marmara Adalar ilçe Başkanı S. Mali Müşavir Sezer Şen yeni dünyaya gelen torunu Leyla Savaş için alışıla gelimişin dışında “Hoş geldin bebek” etkinliği gerçekleştirdi.

Marmara Adasındaki düğün salonunda gerçekleşen bebek mevlidi için önce yoğun bir hazırlık süreci yaşandı.

Salonda yapılan hazırlıklar, güne özel kıyafetler ile taçlandırılırken, torun bebek Leyla Savaş için özel düzenlemeyi Bandırma’dan Baloncuk organizasyon hazırladı.

Bursa’dan Semazen gurubu özel gösteri için Marmara’da geldi. Başkan Sezer Şen’in istanbul’da kurumsal satış yöneticisi Emir Savaş ile evli Kimya Mühendisi kızı Seden Savaş’ın 13 Nisan’da dünyaya gelen biricik kızı Leyla için hazırlanan mevlit etkinliği katılan tüm konukları heyecanlandırdı.

Geniş bir programla gerçekleştirilen bebek mevlidi ardından kutlamaları kabul eden anne, anne Sezer Şen, ile genç anne-baba Seden & Emir Savaş çifti birlikte, sağlıklı uzun ömürler dilek-kutlamalarını kabul etti.

Başkan Sezer Şen, büyük anne olarak duyduğu mutluluğu dile getirirken, evlat sahibi olmanın çok güzel olduğunu, ancak torun sevgisinin çok daha güzel olduğunu vurgulayarak, tüm sevenlerinin aynı mutluluğu tatması temennisinde bulundu.



Anahtar Kelimeler: TORUN etkinliği
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı