Ada'da kuruluş kutlaması

Ada

İYİ Parti  Marmara Adalar ilçe Başkanlığı, partinin 5.ci kuruluş yıldönümünü kutladı.

Meral Akşener'in genel başkanlığını üstlendiği İYİ Parti yurdun dört bir tarafından kuruluşunu kutluyor.

Marmara Adalar İlçe Başkanlığı 5. yıl kutlamaları için hazırladığı programda partili arkadaşları ile birlikte anıt'a çelenk sunumunda bulunup, saygı duruşu ve istiklal marşımızı seslendirdiler.

Marmara Adalar ilçe Başkanı Sezer Şen; Yaptığı konuşmada "Değerli dava arkadaşlarım İYİ Partimizin kuruluşunun 5. yıl münasebeti ile bugün Atamızın huzurunda buluştuk.

İYİ partimiz bundan tam 5 yıl önce 25 Ekim 2017 de Türkiye Cumhuriyetinimn 87.ci partisi olarak Genel Başkanımız sayın Meral Akşener liderliğinde "İYİ PARTİ" adı ile kuruldu.

Cumhuriyet kadını, siyasetteki en iyi temsilcilerinden olan sayın Meral Akşener milleti kucaklayıcı bir dille siyasete yeni bir ivme kattı.

Yeni bir soluk getirdi. Partimizin logosu olarak "Güneş" seçildi.

Güneş'in çevresindeki 8 öğretili ışık'ta Adaleti, kararlılığı, Umudu, Geleceği, Bilgiyi, Zenginliği, Cesareti ve Medeniyeti simgelemektedir.

Yani bu ülkede yitirilmeye çalışılan özlediğimiz şeyleri...

Demokrasimiz tehdit altındayken biz ilk günden beri İYİLER tüm cesaretimiz ile, tüm gücümüz ile nefer olmaya hazırız ve ilk hedefimiz Partili Cumhurbaşkanlığından Parlementer sisteme dönmek, karanlıkları aydınlatmaktır.

Çünkü Medeniyet yollarının taşlarını sadece cesurlar döşer.

Bizler İYİ bir Türkiye için varız. İYİ bir Türkiye için buradayız. İYİ bir Türkiye için yola çıktık, kısa sürede çığ gibi büyüdük ve büyümeye devam ediyoruz. Tüm kararlılığımız ve azmimizle çalışacağız.

Partimizin 5. yılı Vatanımıza, Milletimize ve secur yürekli dava arkadaşlarımıza hayırlı olması dileği ile sağgılarımı sunarım." dedi.



Anahtar Kelimeler: ' kuruluş kutlaması
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı