Ada Kazı Ekibine, Moral İftarı

Ada Kazı Ekibine, Moral İftarı

Erdekli İş adamı Seçkin Aslan, Zeytinliada`da kazı yapan Arkeoloğ ekibine iftar yemeği verdi.

Erdek Zeytinliada`da devam eden kazı çalışmaları akşamları verilen motivasyon yemekleri ile daha heyecanlı sürmesine neden oluyor.

Doç.Dr. Nurettin Öztürk başkanlığında sürdürülen kazılarda Arkeoloğ Asistanlar, Yüksek lisans doktora öğrencileri, Antrapoloğ`lar, Restoratör`ler ve Steyjer Arkeoloğ öğrencilerin oluşturduğu 25 kişilik ekip akşam iftar yemeğinde Seçkin Aslan`ın konuğu oldu.

Zeytinliada kazı ekibi akşam saatlerinde ada`dan Başarı isimli tekne ile geldikleri Kafkas Motel iskelesinde Seçkin Aslan tarafından karşılandı.

Aslan Zeytinliada kazı ekibinin Erdek ve ülke turizmi adına son derece başarılı bir çalışma sürdürdüklerini, Ekibin Erdek`teki çalışmalarını sürdürdükleri sürece Erdekli Turizmciler tarafından yakın ilgi ve alaka gösterilmesi gerektiğine inandığını söyledi.

Aslan; Bir süre sonra Erdek Zeytinliada`daki çalışmalar tamamlanıp ada ziyarete açıldıktan sonra kazı ekibinin Erdek ile ilişkisi bitecek.``

``Ancak Zeytinliada kazı ekibinin Erdek`in sosyal ve ekonomik yapısına yeni ufuklar kazandırıken, turizm potansiyelini dünya turizmine açacak, bu nedenle zakı ekibinin Erdek`teki konumu çok özeldir, Bizler turizmci olarak bu kardeşlerimizin Zeytinliada daki çalışmaları süresince kendilerine hertürlü katkıyı vermeliyiz.`` dedi.



  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false