Acı 1.Nisan şakası

Acı 1.Nisan şakası

Giresun`da ikamet ettikleri konutta Sobadan zehirlenen Şahinburgazlı ailenin vefat eden küçük kızları Simay Kocabıyık bugün Şahinburgaz`da toprağa veriliyor.




Giresun`da ikamet eden Şahinburgazlı aile sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.


Simay Kocabıyık`ın hayatını kaybettiği müessif olayda, Anne Şaduman Kocabıyık ile büyük kızı Miray Kocabıyık(14) kaldırıldıkları hastanede yoğun bakıma alındılar.


Edinilen bilgiye göre, Erdek Çayağazı(Şahinburgaz) köyü eşrafından dalgıç İbrahim Kocabıyık işi nedeni ile Karadeniz`de çalışıyordu.

Gurbetlik çekmemek adına Giresunlu olan eşini okul döneminde Giresun ili Nizamiye Mahallesi Mumcular Sokak`taki kayınvalidesinin evinde yaşıyorlardı.

Dalgıç baba İbrahim Kocabıyık işi nedeni ile evden uzak yaşamak durumunda olması, eşi ve çocuklarının güvende olmasını düşünmüştü.

Dalgıç baba İbrahim Kocabıyık bu kezde işi gereği İzmir`de bulunuyordu.
1.Nisan sabahı özlemle çocuklarını aradı. Eşi Şaduman Kocabıyık tan yanıt alamayınca yakında ikamet eden kayınbiraderini aradı ve ailesine ulaşamadığını söyledi.

Bunun üzerine 1.Nisan sabahı ablasının ikamet ettiği anne evine giden kayınbirader acı gerçekle yüz yüze geldi.

Ablası Şaduman Kocabıyık (49) ile kızları Simay Kocabıyık (10) ve Miray Kocabıyık`ın (14) hareketsiz halde yattıklarını görünce 112 Acil ekiplerine haber verdi.

Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri tespit edilen anne Şaduman Kocabıyık Giresun Devlet Hastanesi`ne, kızları Simay ve Miray Kocabıyık ise Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi`ne kaldırıldı.

Çocuklardan Simay Kocabıyık(10) hastanede hayatını kaybederken, Anne Kocabıyık ve Miray Kocabıyık ise sevk edildikleri Trabzon Numune Hastanesi`nde tedavi altına alındı.


Anne Şaduman Kocabıyık ile kızı Miray Kocabıyık`ın tedavileri sürerken vefat eden ilkokul öğrencisi Simay Kocabıyık bugün getirildiği Erdek ilçesi Şahinburgaz köyünde toprağa veriliyor.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı