Susurluk’ta Engelsiz etkinlik

 Susurluk’ta Engelsiz etkinlik

Susurluk Engellileri koruma ve dayanışma derneği, Engelsiz eğlence düzenledi.

   3 Aralık 2022 günü Susurluk engelliler derneği ve Susurluk Belediyesi işbirliği ile Susurluk Karşıyaka Kültür Düğün Salonunda Susurluk ‘ta bulunan Bizim Aile bakım merkezi, Ali Osman Demirtaş Bakım evi, Susurluk Beş Eylül rehabilitasyon merkezi, Susurluk ‘ta bulunan bedensel ve zihinsel engelli vatandaşlarımıza Engelliler için eğlence tertip etti.  

Susurluk Engellileri koruma ve dayanışma derneği başkanı Serpil Gezer ve yönetim kurulu üyeleri Dilek Sehan, Nergiz Kalma, Nihal Erdem, Ayten Akoğlan, Emine Kaplaner, Nilüfer Bayaslan, Birsel Bayırlı’ dan kurulu ekip davete hicap et eden başta Susurluk Kaymakamı Muammer Kökem,Belediye Başkanı Nurettin Güney, İlçe Milli eğitim Müdürü Sami Akoğlan ve tüm daire amirleri, AKP ilçe başkanı Melih Bağırgan,  İYI parti kadın temsilcileri, CHP kadın kolları başkanı ve engelli vatandaşlarımızın aileleri katılarak  şarkılar söyleyerek oyun havaları eşliğinde gönüllerince eğlenerek çok mutlu ve memnun olduklarını belirttiler. 

Açılış konuşmasını Susurluk Engellileri koruma ve dayanışma derneği başkanı Serpil Gezer bu tür etkinlikleri yaparak engellilerimizi hoş tutmaya onlara güzel vakit geçirmelerini sağlamayı hedef edindiklerini belirtti. Daha sonra Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, “bu vatandaşlarımıza sahip çıkmalıyız isteklerini yerine getirmeliyiz.” dedi. 

Daha sonra ilçe Kaymakamı Muammer Köken söz alarak “bu tür eğlenceleri engelli vatandaşlarımız fazlasıyla hak ettiklerini gereken hassasiyetin gösterildiğini beyan ederek engelli vatandaşların eğlencesine geçildi. Doyasıya eğlenen engelli vatandaşlar da bu tür etkinliklerin çok güzel olduğunu ve eğlenceli vakit geçirdiklerini beyan ettiler. Bizlerde yerel ve ulusal basın olarak tüm engelli vatandaşlarımızın dertlerini ihtiyaçlarını isteklerini kamuoyu ile paylaşmaya iştirak ederek desteğimizi devam ettireceğiz.”  İbrahim PAMUKÇU Susurluk 

 



Anahtar Kelimeler: Susurluk’ Engelsiz etkinlik
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı